05.17.2022 8:47

Verificari trafic greu

Începând cu mijlocul lunii octombrie 2011 tranzitarea municipiului Cluj-Napoca pe traseul Calea Turzii – Buna Ziua – C-tin Brâncusi – N.Titulescu – Al. Vaida Voievod – Aurel Vlaicu – Traian Vuia este interzisa


Verificari pentru interzicerea traficul greu de tranzit  prin municipiul Cluj-Napoca

Începând cu mijlocul lunii octombrie 2011 tranzitarea municipiului Cluj-Napoca pe traseul Calea Turzii – Buna Ziua – C-tin Brâncusi – N. Titulescu – Al. Vaida Voeivod – Aurel Vlaicu – Traian Vuia este interzisa, având în vedere finalizarea tuturor lucrarilor de marcare a modificarilor de trafic, precum si a perioadei de tranzitie, odata cu deschiderea spre circulatie a variantei de ocolire Vâlcele –Apahida.

În prima zi din care Politia Locala, în colaborare cu Politia Rutiera organizeaza filtre de verificare a acestui traseu au fost depistate doua autovehicule de mare tonaj, care tranzitau municipiul fara sa detina autorizatie de libera trecere. Inspectorii Primariei au sanctionat conducatorii auto ai acestor autovehicule cu amenzi în valoare de 804 lei si cu câte 6 puncte de penalizare, conform OUG nr. 195/2002 republicata.

Verificarile vor avea loc zilnic în toate zonele din Cluj-Napoca,  în vederea fluidizarii traficului rutier si a sanctionarii celor care nu respecta legislatia în vigoare.

De la începutul lunii noiembrie si pâna în prezent Primaria Cluj-Napoca a eliberat 278 de autorizatii de libera pentru intrarea autovehiculelor de mare tonaj în oras.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto