10.25.2021 11:17

Verifica online istoricul masinilor

Cumparatorii de autovehicule rulate din Romania au la dispozitie primul instrument de verificare online a istoricului masinilor – InspectorAuto.ro, doar pe baza numarului unic de identificare (VIN), a anuntat initiatorul proiectului, Mihai Cune, fondator si director general al InspectorAuto.ro

Prin acest serviciu persoanele interesate sa achizitioneze o masina rulata pot vedea istoricul de daune al acesteia sau daca a fost raportata ca furata in Romania si alte sase tari din Uniunea Europeana, prin simpla introducere a VIN, putand astfel sa-si dea seama daca sunt pe cale sa cumpere o masina fara accident, una care a avut doar avarii minore sau una care a fost dauna totala, scrie Agerpres.

Verificarea prin intermediul InspectorAuto.ro a 100 de masini, alese aleator, cumparate noi din Romania si scoase acum la vanzare, arata ca 66% au avut cel putin o dauna, in conditiile in care vanzatorul mentioneaza in anunt ca masina este ‘fara accident’.

Pentru 10 euro (plus TVA) clientii pot verifica VIN-ul masinii pe care vor sa o cumpere si sa vada istoricul de daune al acesteia si daca masina figureaza ca furata, fiind astfel un cumparator mult mai bine informat si care, eventual, poate sa-i puna vanzatorului mai multe intrebari in cunostinta de cauza.

InspectorAuto.ro nu isi propune sa inlocuiasca verificarile in service-uri specializate, chiar le recomanda, facilitand aceasta verificare prin produsul dedicat ‘verificare la service autorizat’. Aceste verificari in service nu pot insa sa furnizeze informatii precise despre trecutul masinii, ci se refera mai degraba la starea actuala.

om-la-calculator-e1423387382686-680x365

Citeste mai mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto