10.17.2021 22:27

Taxa auto a blocat instantele din România

„Taxa de prima înmatriculare a nemultumit pe toata lumea, a blocat instantele din România si a afectat bugetul tarii pentru urmatorii ani”, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, care a participat la deschiderea Editiei 2012 a Salonului Auto Bucuresti (SAB).

„Ca orice român îmi doresc sa stim odata ce taxe se platesc atunci când cumperi un autoturism. Sper ca pentru bugetul pe 2013 sa stim foarte clar cât sunt aceste taxe si mai ales de ce le platim si unde se duc banii pe care îi platim”, a spus Victor Ponta care a adaugat ca taxa de prima înmatriculare a nemultumit pe toata lumea si a blocat instantele de judecata din România.

Primul-ministru a subliniat ca taxa auto trebuie modificata în sensul cerut de Comisia Europeana si a mentionat ca exista un grup de lucru la nivelul Ministerului Finantelor si Ministerului Mediului în acest sens.

Editia 2012 a Salonului Auto Bucuresti (SAB) a fost deschisa oficial vineri.

Salonul se desfasoara pe o suprafata totala de 15.000 mp din care hala auto – 7.000 mp iar piesele si accesoriile sunt expuse pe o suprafata de 5.000 mp La evenimentul auto sunt prezentate 180 de modele de automobile si 70 de utilitare, din care 20 în premiera nationala iar sase modele au ajuns în România direct de la Salonul Auto de la Paris.

Citeste articolul integral pe Money.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto