10.17.2021 21:42

Se închide circulatia auto în P-ta Garii

Primaria municipiului Cluj-Napoca va închide în aceasta noapte pâna în data de 20 mai 2012 circulatia auto în P-ta Garii, între str. I.L.Caragiale si str. Horea, pentru sensul de mers dinspre Pod Locomotivei spre str. Caii Ferate, în vederea efectuarii lucrarilor la linia de tramvai din curbele: P-ta Garii – str. I.L.Caragiale, respectiv P-ta Garii –  str. Horea.

Pe parcursul lucrarilor, traficul auto în P-ta Garii se va desfasura pe zona din fata garii mari, fiind asigurata câte o banda pe sens.

Alte modificari ale circulatiei în timpul lucrarilor:

1. Interzicerea  accesului auto pe str. Horea dinspre P-ta Garii

2. Instituirea sensului unic de circulatie pe str. Burebista, dinspre str. Caii Ferate spre str. Decebal. Aceasta strada va prelua traficul auto care nu va mai putea accede pe str. Horea dinspre P-ta Garii.

3. Traseele alternative de circulatie:
– pe directia Podul Locomotivei – centru: str. Fericirii – str. Câmpeni – str. Horea; Podul  Locomotivei – P-ta Garii – str. Burebista – str. Iuliu Coroianu – str. Traian – pod Traian
– pe directia str. Caii Ferate – centru: str. Burebista – str. Iuliu Coroianu – str. Traian – pod Traian

4. Mutarea sensului giratoriu de la intersectia Piata Garii – strada Horea, la intersectia cu strada Burebista pentru facilitarea accesului auto pe strada Burebista.

5. Interzicerea stationarilor si parcarii în fata garii mari în afara zonei delimitate cu balize, pentru a se putea asigura cele doua benzi de circulatie.

Ne cerem scuze participantilor la trafic si locuitorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si  îi rugam sa se conformeze noilor reglementari de circulatie.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto