10.17.2021 21:45

Restrictii si închideri de circulatie

Noi reglementari de circulatie necesare pentru lucrarile la linia de tramvai

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta urmatoarele restrictii si închideri de circulatie, în vederea efectuarii lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai:

1. În perioada 28.03.2012 – 06.04.2012 se va închide circulatia auto pe Pod Napoca pentru efectuarea lucrarilor din intersectia cu Splaiul Independentei. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus- întors, se va putea desfasura pe urmatoarele trasee: str. Mamaia – Dragalina – Horea si/sau str.Garibaldi- Uzinei Electrice – aleea Stadion – G. Cosbuc – Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor. În aceasta perioada, se va deschide circulatia în dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins între Piata Horea, Closca si Crisan si strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de înaltime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia (din cauza barierei limitatoare de înaltime).

2. În perioada 27.03.2012 – 12.04.2012 se va închide circulatia de la Podul Calvaria, pe directia bretea de coborâre de pe Calea Floresti – str. Primaverii – bretea de urcare spre Calea Manastur si spre centru. Traseul pe care se va devia circulatia este pe strada Primaverii, cu întoarcere pe la Nod Omega (la intersectia cu str. Izlazului).

3.  În perioada 28.03.2012 – 27.04.2012 se va restrictiona circulatia auto pe liniile de tramvai pe Pod Horea.

4. În perioada 28.03.2012 – 24.05.2012 se va închide circulatia auto pe Splaiul Independentei între Pod Napoca si Opera Maghiara. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus – întors, se va putea desfasura pe urmatorul traseu: Pod Napoca – Splaiul Independentei – G.Cosbuc -Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor.

5. În perioada 06.04.2012 – 30.05.2012 se va închide circulatia auto pe Splaiul Independentei între str. G. Cosbuc si Pod Garibaldi. În perioada lucrarilor se va interzice accesul autovehiculelor si pe strada G.Cosbuc, pe tronsonul cuprins între aleea Stadion si Splaiul Independentei, cu exceptia celor care participa la efectuarea lucrarilor la linia de tramvai si la amenajarea Parcului Central.

Ne cerem scuze participantilor la trafic si locuitorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si  îi rugam sa se conformeze noilor reglementari de circulatie.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto