06.15.2021 13:43

Rabla pentru persoane juridice si institutii publice

Au fost aprobate 3.641 de autovehicule pentru persoane juridice si institutii publice în programul ”Rabla 2014”

Administratia Fondului pentru Mediu anunta închiderea perioadei de evaluare si acceptare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice în Programul „Rabla 2014”.

În ultima etapa, au fost acceptate 464 de noi dosare pentru 1.001 autovehicule.

De asemenea, în Comitetul de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu au fost acceptate contestatii pentru 105 autovehicule.

Ultima lista a persoanelor juridice si a institutiilor publice care au fost acceptate în program, este publicata pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta programului.

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus suplimentarea sumei alocate sesiunii de finantare pentru persoanele juridice si institutiile publice pâna la 29.000.000 lei astfel încât sa fie acordate tichete pentru toate persoanele juridice si institutiile publice aprobate în aceasta sesiune de finantare.

Pe parcursul derularii Programului „Rabla” 2014 au fost depuse, de catre persoanele juridice si institutiile publice, un numar de 2.819 dosare, din care în urma analizei au fost acceptate 1.289 dosare pentru 3.641 de autovehicule.

Masina-noua 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto