- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Proiect de lege: Amenzi pentru şoferii care blochează maşinile parcate regulamentar

Posted By Roxana Andreica On 19 septembrie 2012 @ 9:19 In Info Utile | No Comments

Şoferii care blochează maşinile parcate regulamentar vor fi amendaţi cu sume până la 500 de lei şi tot ei vor suporta eventualele daune produse de cei care au fost blocaţi şi încearcă să iasă din parcare. Aceasta se va întâmpla dacă un proiect de lege depus de doi deputaţi va fi aprobat de Parlamentul României. Iniţiativa se află pentru dezbatere la Senat.

Deputaţii PSD Ion Călin şi Gheorghe Ciocan au depus proiectul de lege motivând că sunt tot mai multe cazuri în care „conducători auto nedisciplinaţi” îşi parchează maşinile împiedicându-i pe şoferii care şi-au parcat autoturismele regulamentar să părăsească locul de parcare.

Cei doi spun că de multe ori se ajunge la „conflicte sau chiar la acroşarea, mai mult sau mai puţin gravă, a autoturismului parcat neregulamentar”, iar agenţii de circulaţie nu se implică în cele mai multe astfel de cazuri sau când o fac îi sancţionează tot pe şoferii care au parcat în mod corect.

Citeşte articolul integral pe rtv.net [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/info-utile/proiect-de-lege-amenzi-pentru-soferii-care-blocheaza-masinile-parcate-regulamentar.html

URLs in this post:

[1] Citeşte articolul integral pe rtv.net: http://www.rtv.net/proiect-de-lege-amenzi-pentru-soferii-care-blocheaza-masinile-parcate-regulamentar_45040.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.