11.27.2021 14:19

Parcare prin SMS

Primaria Cluj-Napoca relanseaza licitatia de contractare a unei firme în vederea implementarii sistemului de plata a parcarii prin mesaj text, trimis de pe telefon mobil


Se reia licitatia pentru plata parcarii prin sms

Primaria Cluj-Napoca relanseaza licitatia de contractare a unei firme în vederea implementarii sistemului de plata a parcarii prin mesaj text (sms), trimis de pe telefon mobil, conform HCL nr. 26/2010, completata si modificata prin HCL nr. 228/2011.

La cererea de oferte care a avut loc în data de 6 octombrie 2011, au participat PFA RADU RECHESAN si firma SC PICONET TIMISOARA, însa ofertele depuse au fost declarate neconforme din cauza faptului ca nu au îndeplinit cerintele minime ale caietului de sarcini.

Valoarea estimata a contractului este de 74.672,50 lei, iar vineri, 16 decembrie 2011, documentatia de licitatie va fi transmisa spre validare si publicare pe SEAP.

Plata prin sms este un nou instrument de plata a parcarii pentru stationari de scurta durata (minim o ora), metoda care se materializeaza prin trimiterea unui mesaj text de pe telefonul mobil ce cuprinde numarul de înmatriculare a autoturismului la numarul corespunzator zonei tarifare în care se efectueaza parcarea (zona 1 sau zona 2). Beneficiarul va primi ulterior un mesaj de confirmare a efectuarii platii, care cuprinde costul stationarii, zona tarifara, ora, minutul la care expira timpul de parcare.

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto