10.17.2021 22:35

Modernizarea str. Capitan Grigore Ignat si Trascaului

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta începerea lucrarilor de reabilitare pentru str. Trascaului si Capitan Grigore Ignat.

La ora actuala, pe str. Trascaului, situata în cartierul Zorilor, nu sunt suficiente parcari amenajate, masinile parcheaza pe marginea partii carosabile si pe trotuare, împiedicând traficul. Scurgerea apelor de pe partea carosabila se desfasoara în conditii improprii. Lucarile necesare în vederea modernizarii strazii si aleilor adiacente vor cuprinde partea carosabila, zona trotuarelor si amenajarea parcarilor, cu protejarea spatiului verde si a terenurilor de joaca. Se impun lucrari în vederea îmbunatatirii conditiilor de circulatie auto si pietonala cu privire la confortul, siguranta si functionalitatea acestora. Valoarea totala a investitiei pentru str. Trascaului se ridica la 1.243.000 de lei fara TVA, iar durata de realizare a lucrarilor va fi de maxim 8 luni.

În prezent, pe str. Capitan Grigore Ignat, aflata în cartierul Someseni, circulatia se desfasoara în conditii improprii datorita deteriorarii partii carosabile si a lipsei trotuarelor. Strada este pietruita, iar colectarea si evacuarea apelor pluviale se desfasoara în conditii deficitare. Astfel, se impun lucrari în vederea îmbunatatirii conditiilor de circulatie auto si pietonala cu privire la confortul, siguranta si functionalitatea acestora. Lucrarile vor cuprinde partea carosabila, zona trotuarelor si montarea gurilor de scurgere a apelor pluviale, cu protejarea spatiului verde. Valorea totala a investitiei pentru aceasta strada este de 2.136.000 de lei fara TVA, iar termenul de realizare a lucrarilor este de cel mult 6 luni.

Lucrarile de modernizare a celor doua strazi vor fi executate de catre asocierea SC Diferit SRL si SC Kiat Group Construct SRL. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto