10.20.2021 0:29

Masina parfumata e boala curata

Aproape ca nu e masina in care sa nu gasesti celebrii braduti sau fiolele cu parfumuri atragatoare, agatate de oglinda.

 

Specialistii trag un semnal de alarma si spun ca, in loc sa va alegeti cu un aer improspatat, va puteti pricopsi cu o boala de sa n-o puteti duce:„accentuarea unui cancer, declansarea unui canccer prin reactii mutangene, au posibilitatea de a declansa crizele de astm bronsic, pot sa activeze o serie de boli preexistente in organismul nostru.”

In ciuda avertismentelor, multi nu dau doi bani pe ele. Cei mai expusi riscurilor sunt taximetristii, care mizeaza pe mirosurile imbietoare, in atragerea clientilor. Daca unii stiu exact la ce se expun, altii nici macar nu s-au sinchisit sa citeasca eticheta odorizantului.

Va  trebui sa aveti grija si la ingredientul „parfum”, care, in compozitia lui ar ascunde, de fapt, mii de chimicale. Nu va culcati pe-o ureche ca, daca nu ati patit nimic, deocamdata, veti scapa usor. (sursa: kanald.ro)

Folosirea lor pe termen lung ar putea avea consecinte dezastruoase pentru organism.  Atentie! In aceeasi categorie ar putea intra si unele solutii  parfumate, folosite la spalatorii, dar si unele odorizante camera, spun specialistii. Daca aveti copii, incercati macar limitarea lor.

ChevroletFreshener

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto