12.05.2021 20:37

Intalnire cu reprezentantii APIA

Primul-ministru Victor Ponta s-a întâlnitin data de 12 octombrie 2012, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din România, Gabriel Sicoe, Vicepresedinte APIA si Secretar General Dacia-Renault, Thomas Dubruel, Director General al Renault Commercial Roumanie, Zoltan Brassai, Director General Ford România si Marius Tudor, Secretar General al APIA. Au mai participat si Florin Georgescu, Viceprim-ministru si ministru al Finantelor Publice, Mugurel Cozmanciuc, Secretar de Stat în Ministerul Mediului si Mircea Draghici, Consilier onorific al Primului-ministru.

La întâlnire au fost discutate masuri de stimulare a vânzarii de autoturisme noi pe piata din România, atât din productia interna cât si din import, printre care identificarea de solutii pentru taxa auto si continuarea si îmbunatatirea programului RABLA.

Primul-ministru Victor Ponta a subliniat importanta înnoirii parcului auto din România atât pentru protectia mediului cât si pentru cresterea gradului de siguranta al conducatorilor auto. Totodata, el a reiterat angajamentul Guvernului român de a sprijini activitatea de productie a celor doi producatori prezenti în România, Dacia-Renault si Ford România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto