10.20.2021 1:01

Indepartati gheata sau zapada de pe trotuar

Proprietarii care nu si-au curatat trotuarele de zapada si gheata au primit peste 300 de somatii

Primaria Cluj-Napoca atentioneaza clujenii sa actioneze în vederea îndepartarii zapezii si a ghetii de pe trotuarele din fata imobilelor pe care le detin.

Politia locala a demarat astazi o actiune de somare a proprietarilor care nu-si întretin corepunzator trotuarele si zonele aferente locuintelor, în scopul prevenirii pericolului de alunecare si a mentinerii curateniei orasului. Politistii locali au actionat în cursul zilei de astazi în zona centrala a orasului, pe strazile:

– str. Napoca

– Bd. Eroilor

– str. Clinicilor

– str. Iuliu Hatieganu

– str. Memorandumului

– str. Motilor

– P-taUnirii

– P-ta Avram Iancu

si au aplicat 300 de somatii detinatorilor de imobile ale caror trotuare nu au fost curatate de zapada si gheata.

Cei care nu se vor conforma somatiilor risca sa primeasca sanctiuni contraventionale cuprinse între 500 si 1.000 de lei, conform HCL nr. 191/2009 privind buna gospodaprire a orasului.

În ceea ce priveste actiunea de deszapezire din municipiu, precizam faptul ca SC ROSAL GRUP S.A. si COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. au actionat cu 67 de angajati si 28 de utilaje, în vederea asigurarii unor conditii normale de circulatie în Cluj-Napoca.

În cazul în care doriti sa sesizati eventuale probleme în ceea ce priveste activitatea de deszapezire, va recomandam sa apelati Dispeceratul Comandamentului de Deszapezire la numarul de telefon 0264-431.753 sau Telefonul Primarului 0264-984.

Zapada

sursa: Biroul Mass-media – Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto