- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Fii cunoscut in domeniul tau de activitate

Posted By Andreea Fagadar On 16 ianuarie 2015 @ 11:23 In Info Utile | No Comments

Acest articol nu va fi despre masini, ci este un articol dedicat tie ca sa iti poti dezvolta afacerea si sa devii mai cunoscut. Ai auzit despre teoria familiaritatii? Atunci cand cineva vrea sa cumpere un produs pe care tu il vinzi, esti prima firma care ii vine in minte?

PR-helps-to-build-brands [1]

Ideea acestei teorii este ca prezenta unui element familiar ne va face sa ne simtim mai bine, mai confortabil. Ok, dar cum te poate ajuta pe tine mai concret?
Ei bine acesta poate fi aplicata in strategia ta de marketing atat pe site, online sau offline. Imaginea pe care o transmiti trebuie sa aiba o continuitate in toate materialele promovate.
Sa exemplificam: presupunem ca iti promovezi brandul dar materialele tale din online difera fata de cele offline. Atunci consumatorul va fi confuz, mai ales ca in majoritatea cazurilor inainte sa cumpere ceva se documenteaza pe internet.

Cum se aplica acesta teorie a familiaritatii:

– reclame online – daca expui vizitatorul in mod repetat la brandul tau, el se va familiariza cu produsul iar sansele ca el sa cumpere de la tine vor creste.
– email marketing – colecteaza emailuri si ofera informatii educationale si utile. Astfel vei ajunge sa fi privit ca un expert la care vor apela consumatorii cand au o problema. Se vor familiariza cu produsele sau serviciile companiei tale.
– offline – daca vor vedea peste tot mesajul tau(panouri, reviste, billboard) vor avea mai multa incredere, fiind un brand cunoscut.

A fost testat psihologic ca preferam sa cumparam de la branduri deja consacrate pentru ca avem mai multa incredere. Gandestete putin, ce marca de suc alegi daca vrei ceva acidulat- probabil Gama Coca-Cola, pe ce site postezi un anunt de vanzare – olx sau tocmai; pentru ca sunt promovate mai intens.

Fa-ti un plan si pune-l in aplicare incepand de azi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Fa colaborari cu cat mai multe firme pentru ca imaginea ta sa ajunga la cat mai multe persoane. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/info-utile/fii-cunoscut-in-domeniul-tau-de-activitate.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.casa-construct.ro/wp-content/uploads/2015/01/PR-helps-to-build-brands.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.