06.24.2021 12:32

Doua parking-uri noi in zona centrala

Potrivit unui anunt facut de primarul Emil Boc, doua parkinguri noi urmeaza sa fie construite in centru orasului. Unul dintre ele va fi in Piata Mihai Viteazu si va avea 500 locuri de parcare.

full-parking

„Astazi am intrat in linie dreapta spre realizarea parking-ului subteran din Mihai Viteazu. Multumesc Bisericii Catolice, n-am dat nimic la schimb ci doar am convenit ca ceea ce e legal sa se solutioneze conform legii. N-am dat nimic la schimb pentru aceasta suprafata. Sunt niste cereri de revendicare care sunt blocate de legea nationala. Eu am apreciat deschiderea pe care au avut-o, astfel incat orasul sa nu ramana blocat. Daca dorim sa mergem mai departe pornim ca parteneri, nu ca adversari”, a precizat Emil Boc.

Un alt parking se va ridica in zona Casei Invatatorului din Piata Cipariu si va avea 275 de locuri.

„Am purtat negocieri si Consiliul Sindicatului Preuniversitar si-a dat acceptul si urmeaza scoaterea la licitatie pentru realizarea unui parking acolo. Parking-ul va avea lift, va fi pe structura moderna”, a spus Boc.

In cazul unui parking pe strada Mihail Kogalniceanu, arhitectii s-au opus ideii.

Parking-ul din Mihai Viteazu va fi gata, potrivit primarului Boc, in doi ani de la inceperea lucrarilor propriu-zise, iar cel de la Casa Invatatorului ar urma sa se realizeze intr-un termen mai scurt, de aproximativ un an si jumatate.

Citeste articolul original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto