07.29.2021 9:15

Bilete RATUC prin SMS

Prin sistemul platii parcarilor, introdus recent, Primaria analizeaza posibilitatea cumpararii biletelor RATUC prin SMS. Proiectul de modernizare a transportului in comun din bani europeni a ajuns la 12%. Primarul spune ca echipamentele necesare in cadrul proiectului exista deja si timpii se vor recupera.

IMG_5739_resize

Introducerea sistemului de ticketing in municipiu se va face in cadrul unui proiect de finantare europeana. Statiile de transport public se vor moderniza si se vor amplasa 61 de automate pentru eliberarea legitimatiilor de calatorie non-stop, 7 centre de vanzare a legitimatiilor de calatorie, 136 de validatoare ale legitimatiilor de calatorie in statii si 327 in mijloacele de transport.

ghiseu bilete abonamente ratuc RP

 

In locul biletelor cu doua calatorii vor aparea cele electronice, cu valabilitate o ora si vor disparea abonamentele de linie, inlocuindu-se cu carduri de 60 de calatorii. Cardul se va putea incarca si consuma dupa cum doreste orice posesor. 70-80% dintre cele 84 de puncte de eliberare a biletelor care exista in municipiu vor fi desfiintate si doar la periferie se vor pastra chioscuri deservite de personal.

 

Termenul  prevazut pentru finalizarea proiectului este 1 octombrie 2014.

„Interfata automatului de vanzare bilete si carduri contactless va avea un design ergonomic si sugestiv pentru calatori. Meniul va putea fi afisat in mai multe limbi: romana, maghiară si engleza si altele, fiind configurabil”, informeaza primaria.

Mai multe informatii aici.

 

 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto