05.17.2022 7:30

Autostrada in Romania !!!

Acest cuvant pare foarte ciudat rostit de romani. De rostit se rosteste dar cu siguranta de vazut este foarte greu.


Autostrada in Romania !!!

Acest cuvant pare foarte ciudat rostit de romani. De rostit se rosteste dar cu siguranta de vazut este foarte greu.

Din gresala am ajuns pe site-ul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si am descoperit planificarea constructiei de autostrazi de la noi din tara pana la sfarsitul lui 2013.

Conform acestei prognoze, Romania va fi impanzita de autostrazi in urmatorii 4 ani. Cuvantul “impanzita” exprima mult mai mult decat autostrazile prognozate din Romania comparativ cu alte tari din Europa, dar oricum am avea 2.000 de km de autostrada ce ar descongestiona foarte mult traficul.

Prognoza de la sfarsitul acestui an cu siguranta nu va corespunde cu realitatea din teren nici pe sfert. Ca sa fim exacti, pana la sfarsitul acestui an ar fi trebuit sa circulam pe peste 440 km de autostrada la noi in tara.

Sunt foarte multi km de construit iar timpul este foarte scurt, pana la final de an au mai ramas doar 4 luni. Sincer eu zic ca nici la sfarsitul anului viitor nu o sa avem atatia km de autostrada cu toate ca prognoza Ministerului Transporturilor ne aminteste ca la final de 2010 o sa avem aproximativ 800 de km de autostrada.

Cu siguranta ca aceste prognoze sunt total depasite si ar trebui reactualizate de cei de la Ministerul Transporturilor. Poate ca 2020 ar fi un termen mult mai realist pentru terminarea celor 2.000 de km de autostrada prognozati.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto