05.16.2022 15:11

Au crescut vanzarile la masinile cu baza de combustibili alternativi cu 5%

Cum unii americani sau intors inapoi la locul de munca, au avut o mare putere de cumpărare de masini in luna august, autovehicule cu combustibil alternativ o mica parte din vanzarile totale . Masinile hibrid, diesel si plug-in ,vanzarile de vehicule electrice acum au mai mult de 5% din totalul pietei din SUA, intr-o analiza de Baum & Associates si HybridCars.com.

 

IT14-Cars-0912-AP_345.jpg.cms
Acest lucru vine pe fondul preturilor la gaz regulate in medie de mai mult de 3.50 dolari pentru cea mai mare parte a acestui an, si, ca mai multe noi modele diesel sunt introduse pe piata.
Vanzarile  diesel au crescut cu aproape 42% fata de anul trecut si de vanzarile de hibride au crescut cu 38% in luna august.

Toyota_Prius_III_20090710_front

Desi a existat o crestere constanta in ambele, diesel și pietele hibride in ultimii trei ani, vanzarile de motorina si hibrid din aceasta vara au fost exceptionale, a declarat directorul executiv al Forum Tehnologia diesel, tn anuntul de cercetare. El observa ca interesul este de asteptat sa creasca in urmatorii ani, cu cel putin 19 noi motoare diesel stabilite pentru introducerea in Statele Unite in urmatoriie doi ani. Acum, spune el, exista 17 modele de autoturisme diesel, opt camionete diesel si sase furgonete diesel disponibile .

nissan-ellure-concept-photo-374586-s-1280x782

Toyota (TM) linie Prius ramane cel mai popular dintre hibrizi. Tesla Motors (TSLA) este inca singurul producator al unui vehicul electric care are peste 200 de mile de gama, mai mult decat dublu fata de majoritatea competitorilor, inclusiv Nissan (NSANY) și BMW i3.

1

12-nissan-ellure-610

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto