10.20.2021 0:47

Afla unde este politie cu ajutorul aplicatiei Waze

Waze este o aplicatie foarte utila si interesanta pentu soferii aflati in trafic deoarece include o serie de functionalizati nemaintalnite la o aplicatie gratuitaȘ GPS, notificari in timp real, blocaje rutiere, drumuri in lucru, filtre de poitie, radare…

 

20130211133628Waze_Logo

Aplicatia este disponibila pentru sistemele Android,IOS si Windows Phone. harta Waze poaye fi accesata si de pe calculator astfel incat putem spune ca este disponibil si pe laptop sau PC. Spre deosebire de alte aplicatii , pe harta Waze sunt semnalate incidentele in timp real : accidente, ambuteiaje, blocaje, filtre de politie si radare care vor aparea in aplicatie sub forma unor iconite.

Odata instalata pe telefon, apicatia nu mai are nevoie de actualizari pentru ca este in permanenta actualizata daca ai o conexiune la internet. Pe o distanta de aproximativ 200 km parcursi consumi in jur de 1.65 MB de trafic, ceea ce nu este deloc mult.

Capture

Harta Waze poate fi vizualizata aici de pe desktop.

Waze functioneza ca o comunitate si fiecare membru isi aduce contributia la imbunatatirea hartii si a informatiilor, deci nu uitati sa folositi aplicatia cand sunteti in trafic. Cu cat vor exista mai multi utilizatori cu atat vor creste si numarul notificarilor. Pentru inceput va trebui sa parcurgi cateva zeci de kilometri inainte sa poti modifica harta.

waze-1

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto