09.26.2021 22:05

Cum sa obtineti un RCA mai ieftin

Cea mai mare parte a posesorilor de autovehicule doresc incheierea celei mai ieftine polite RCA, datorita faptului ca nu beneficiaza direct de aceasta.

Va prezentam in continuare cativa pasi de urmat pentru a obtine cel mai ieftin RCA:

1. Un lucru esential, de care asiguratorii tin cont la incheiera politei, este istoricul dumneavoastra ca sofer. Daca ati primit amenzi sau ati fost implicat in diferite accidente rutiere, companiile de asigurari va vor cere o prima de asigurare mai mare.

Veti plati o prima de asigurare mai mare si in cazul in care sunteti un sofer incepator.

2. In cazul in care sunteti persoana fizica autorizata si detineti un autovehicul inmatriculat pe numele PFA-ului, asiguratorii vor percepe o prima mai mare, considerand autovehiculul inregistrat pe persoana juridica.

Din acest punct de vedere ideal ar fi sa inmatriculati masina pe numele dumneavoastra, ca persoana fizica. Desigur, va trebui sa cantariti bine avantajele sau dezavantajele acestei decizii, ca si persoana juridica va veti putea deduce unele cheltuieli inregistrate la achizitionarea masinii sau legate de folosinta ei, avantaje de care poate nu veti beneficia daca alegeti sa achizitionati masina ca si persoana fizica.

Citeste tot articolul pe MoneyCenter.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto