01.23.2022 11:46

Zi foarte rapida pe zapada pentru Simone Tempestini

Pilotul Simone Tempestini a avut o zi foarte rapida pe zapada din Suedia

  • Simone Tempestini este pe locul doi în Production Cup din WRC 2 dupa primele 10 probe speciale

 

  • Pilotul NRA a pierdut prima pozitie pe speciala a 9-a dupa o iesire în decor care l-a costat peste doua minute

 

  • Sâmbata, în ziua a doua din Raliul Suediei, sunt programate 8 probe speciale cu o lungime de 134,80 km

 
Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au avut un început excelent în Raliul Suediei fiind cei mai rapizi pâna pe speciala a noua. Echipajul Napoca Rally Academy a terminat prima zi din Raliul Suediei pe locul secund în Production Cup din WRC 2.

Cel mai rapid la shakedown, cel mai rapid pe super speciala de joi seara la egalitate de timp cu Massimiliano Rendina, campionul Production Cup din 2014, si apoi cel mai rapid pe primele sapte probe de vineri. Asa a început Raliul Suediei, etapa a II-a din Campionatul Mondial de Raliuri, pentru Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi, copilotul sau.

Pe speciala a noua, juniorul Napoca Rally Academy a facut o greseala si a pierdut peste doua minute si jumatata, dar a reusit sa continue raliul. “Raliul Suediei este exact asa cum îi este renumele: foarte rapid, îngust, tehnic, dar extrem de frumos. Am crescut ritmul pe fiecare proba si pâna pe speciala a noua am fost foarte multumit de evolutia noastra. În primul parc de service spuneam ca aici se merge foarte, foarte tare si este usor sa faci o greseala. Si exact asta s-a îmtâmplat pe PS 9. Am iesit putin de pe linia corecta si am intrat în zapada. Masina nu a patit nimic si cel mai important este ca am reusit sa revin pe drum”, a spus Simone Tempestini.

Chiarcossi

Prima zi din Raliul Suediei s-a terminat cu super speciala din Karlstad unde echipajul Napoca Rally Academy a fost din nou cel mai rapid din Production Cup si a avut al ?aselea timp în WRC 2.

Tempestini

Pilotul Simone Tempestini a fost mai rapid decât Massimiliano Rendina, campionul din 2014, pe toate probele de vineri, cu exceptia specialei pe care a facut o greseala. “Suntem pe locul secund acum în Production Cup, la peste doua minute si jumatate de lider, dar voi încerca sa revin pe prima pozitie în urmatoarele doua zile. Sunt încântat de experienta din Suedia si sunt impresionat de comportamentul pneurilor Pirelli pe zapada”, a mai adaugat Simone Tempestini, care a terminat ziua pe locul 2 în Production Cup si pe 11 în WRC 2.

Matteo

Sâmbata, în ziua a doua din Raliul Suediei, sunt programate 8 probe speciale cu o lungime totala de 134,8 kilometri. Startul pe prima speciala a zilei este programat la ora 07:48, iar sosirea este prevazuta pentru ora 18:00, ora României.

Simone 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto