01.23.2022 13:22

O zi buna în Raliul Portugaliei

O zi buna pentru Napoca Rally Academy în Raliul Portugaliei

  • Pilotul Simone Tempestini a câstigat 5 din 6 probe speciale în Junior WRC

 

  • Pilotul Marco Tempestini a urcat pe locul 1 în Production Cup din WRC 2

 

  • Duminica mai sunt programate trei probe speciale cu o lungime de 54,60 km

 
Simone Tempestini si Marco Tempestini au avut o zi buna în Raliul Portugaliei. Juniorul Napoca Rally Academy a câstigat 5 probe si a urcat pe locul 5 în clasamentul din Junior WRC, iar Marco Tempestini este lider în Production Cup din WRC 2.

Raliul-Portugaliei

Sâmbata a fost cea mai lunga zi din Raliul Portugaliei cu 6 probe speciale având o lungime de peste 165 km. “Din fericire suprafata nu a fost la fel de dura ca vineri, dar tot nu am avut o zi usoara”, a descris Simone Tempestini pe scurt ziua a II-a din Raliul Portugaliei.

Matteo-Chiarcossi Tempestini

Dupa problemele de vineri, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au reluat competitia conform regulamentului Rally 2 si au încercat sa recupereze cât mai mult posibil din timpul pierdut. Juniorul NRA a început în forta si a avut cel mai bun timp pe speciala a VIII-a, prima a zilei secunde. Pe speciala a X-a a avut din nou ghinion si a pierdut peste trei minute din cauza unei pene de cauciuc. Simone Tempestini a ajuns însa în parcul de service , dupa care a continuat în acelasi ritm, câstigând toate celelalte probe speciale din bucla a doua.

Matteo-Chiarcossi

“Sunt multumit de evolutia de astazi si ma bucur ca am urcat pe cinci în clasament. Fiecare punct este important pentru atingerea obiectivului nostru. Sunt multumit de ritmul avut si este bine ca am terminat aceasta zi dificila. Mai avem trei probe si este important sa terminam acest raliu”, a spus Simone Tempestini, care concureaza în Junior WRC cu un Citroen DS3 R3-MAX.

Simone-Tempestini

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au avut o evolutie constanta si au reusit sa urce pe prima pozitie în Production Cup din WRC 2, la finalul unei zile extrem de dificile. Echipajul Napoca Rally Academy a lovit un bolovan pe ultima proba a zilei si a fost nevoit sa se opreasca. Din fericire au ajuns în parcul de service si vor continua duminica în Rally 2. “Am avut ghinion pe proba, dar si noroc cu faptul ca si celelalte echipaje din Production Cup au avut probleme. Asa ne-am pastrat pozitia si abia astept sa parcurgem cele doua treceri pe speciala Fafe”, a spus si Marco Tempestini.

Marco

Duminica, în ultima zi din Raliul Portugaliei, sunt programate doua probe speciale, legendara speciala Fafe urmând a fi parcursa de doua ori. În total, echipajele NRA mai au de parcurs 54,60 km.

Marco-Tempestini

Chiarcossi Dorin-Pulpea Pulpea 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto