- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Volkswagen Service Quality Award

Posted By Florin Morariu On 26 octombrie 2013 @ 10:38 In Evenimente | No Comments

Autoworld Cluj-Napoca a primit distinctia Volkswagen Service Quality Award 2013

Volkswagen si-a distins cele mai bune 100 de unitati service cu premiul Volkswagen Service Quality Award (VSQA). La premierea care a avut loc în Dresda, distinctiile au fost decernate unitatiilor de service care în ultimele douasprezece luni au obtinut cele mai bune rezultate privitor la calitatea în service si la fidelizarea clientilor.

Romania a fost reprezentata in grupul celor mai bune 100 service-uri din Europa de partenerii service Autoworld Cluj-Napoca si Euro Tehno Group Pitesti.

VSQA-2013_01 [1]

Dealerul Csermely din Balatonfüred -Ungaria a câstigat a cincea oara consecutiv. Intre laureatii acestui an se numara si unitatile service din Germania, Marea Britanie, Danemarca, Luxemburg si Slovenia, premiate deja a treia, respectiv a patra oara. Datorita mentinerii calitatii în service la acest nivel înalt, opt dealeri în total au fost primiti în „VSQA Hall of Fame“. Este vorba de o unitate de service virtuala, în care sunt publicate numele câstigatorilor care au reusit de cel putin de trei ori sa se înscrie între cele mai bune 100 unitati service.

VSQA-2013_02 [2]

Michael Horn, directorul After Sales al marcii Volkswagen, a elogiat angajamentul deosebit al participantilor cu ocazia decernarii premiilor: „succesul de durata se obtine numai printr-un service excelent si printr-un grad înalt al multumirii clientilor – pana în anul 2018 vrem sa ajungem astfel cu Volkswagen in fruntea clasamentului. Rezultatele recente si dezvoltarea pozitiva continua  ne fac sa fim foarte încrezatori în aceasta privinta.“

Volkswagen-Service-01 [3]

Volkswagen Service Quality Award a fost înfiintat în 2008. Un service remarcabil este decisiv pentru multumirea, precum si pentru fidelizarea clientilor si reprezinta astfel un obiectiv strategic pentru anul 2018 al Volkswagen.

Volkswagen-Service [4] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/volkswagen-service-quality-award.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/10/VSQA-2013_01.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/10/VSQA-2013_02.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/10/Volkswagen-Service-01.jpg

[4] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/10/Volkswagen-Service.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.