01.23.2022 11:36

Victorie in Production Cup

Pilotul Simone Tempestini obtine o victorie spectaculoasa în Production Cup la Raliul Suediei

 

  • Simone Tempestini obtine prima sa victorie din Campionatul Mondial de Raliuri la categoria Production Cup în Raliul Suediei

 

  • Echipa Napoca Rally Academy a terminat pe 7 în clasamentul pe echipe si obtine 6 puncte în WRC 2

 

  • Aventura din WRC continua cu Raliul Mexicului în perioada 5 – 8 martie 2015

 

Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au terminat cu stil Raliul Suediei si au obtinut prima victorie din Campionatul Mondial de Raliuri în Production Cup. Simone Tempestini a adunat 6 puncte si pentru NRA, în clasamentul pe echipe din WRC 2, la debutul primei echipe românesti din Campionatul Mondial.

Matteo-Chiarcossi

Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au terminat Raliul Suediei cu înca 3 victorii de proba speciala duminica si si-au trecut în cont o victorie spectaculoasa pe zapada din Suedia în Production Cup din WRC 2.

Echipajul Napoca Rally Academy a avut un singur moment cu probleme, vineri pe speciala a noua, si a câstigat 20 din cele 21 de probe speciale din Raliul Suediei (una la egalitate cu Massimilliano Rendina, campionul mondial din Production Cup în 2014.

Simone-Tempestini

“Suntem extrem de bucurosi ca am obtinut primul nostru succes în WRC la categoria Production Cup, dar suntem si mai bucurosi de modul în care a decurs raliul. Masina a fost ok, dictarea, ceea ce pentru viitorul meu este unul dintre cele mai importante aspecte, a fost foarte ok, iar ritmul unul bun pe tot parcursul raliului”, a spus Simone Tempestini, dupa cel mai important succes din cariera în Campionatul Mondial.

Raliul-Suediei

Fara a avea experienta prea multa pe probe acoperite cu zapada, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi si-au adaptat dictarea si stilul de pilotaj la conditiile din Suedia si au reusit sa obtina o victorie categorica în Production Cup.

“Ai nevoie de experienta sa mergi tare pe aceste probe. Sunt foarte rapide, tehnice, înguste si cred ca munca din aceasta saptamâna ne va fi de folos în viitor. As vrea sa multumesc echipei si partenerilor nostri care ne sustin în acest sezon complet din WRC, pentru ca aceasta sustinere este extrem de importanta pentru un pilot tânar”, a continuat Simone Tempestini.

Performanta excelenta obtinuta de Simone Tempestini aduce si primele puncte pentru echipa Napoca Rally Academy în WRC 2.

“Suntem pe 7 la echipe si avem primele 6 puncte din WRC 2 pentru o echipa româneasca. Sunt atât de mândru de evolutia echipajului NRA încât este greu sa descriu asta în cuvinte”, a spus si Marco Tempestini, liderul primei echipe românesti din Campionatul Mondial de Raliuri.

Matteo

Urmatoarea aventura pentru echipajul NRA este Raliul Mexicului, etapa a III-a din Campionatul Mondial de Raliuri fiind programata în perioada 5 – 8 martie 2015. Si aici Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi vor concura tot pe modelul Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto