01.23.2022 12:15

Un nou centru autorizat Mercedes-Benz

Autoklass a deschis la Timisoara un nou centru de vânzari si service Mercedes-Benz, cea de-a 7 unitate din reteaua Autoklass si cel de al XXIV-lea centru autorizat de vânzari din reteaua Mercedes-Benz din România


Un nou centru autorizat Mercedes-Benz la Timisoara

Autoklass a deschis la Timisoara un nou centru de vânzari si service Mercedes-Benz. Aceasta este cea de-a 7 unitate din reteaua Autoklass si cel de al XXIV-lea centru autorizat de vânzari din reteaua Mercedes-Benz din România, având drept scop cresterea satisfactiei clientilor Mercedes-Benz care apeleaza la centrele si service-urile autorizate Mercedes-Benz.

Pozitionata pe una dintre cele mai circulate artere din oras (iesirea spre vama Cenad), noul centru a beneficiat de o investitie de aproximativ 2 milioane euro, fiind conceput si construit conform celor mai avansate standarde ale marcii.

Aceasta investitie sustine si reconfirma angajamentul companiei fata de clientii si partenerii sai din România. Astfel, prin inaugurarea noului centru Autoklass la Timisoara, Mercedes-Benz România vine în întâmpinarea clientilor sai cu cele mai bune servicii si produse, intentionând sa mentina standardele ridicate de calitate si performanta cu care acestia sunt obisnuiti.

“Lucrarile de amenajare au început în luna septembrie 2010, în paralel desfasurându-se procesul de recrutare a echipei, proces caruia i-am acordat cea mai mare atentie, având în vedere standardele pe care le oferim. Am reusit sa alcatuim o echipa omogena, cu experienta în domeniul auto”, a declarat Cristian Pausan, Director Sucursala Autoklass Timisoara. 

Cu o suprafata totala de 1100 mp, dintre care 450 mp showroom si 730 mp service,  acest centru doreste sa devina în cel mai scurt timp un punct de reper pentru reteaua Mercedes-Benz din zona de vest a tarii si nu numai. La showroom pot fi admirate si testate ultimele noutati din gama Mercedes-Benz: Noul SLK si Noua Generatie a Clasei C.

“Motivul pentru care am deschis aceasta sucursala Autoklass în Timisoara a fost cererea crescuta de servicii After-Sales de cea mai înalta calitate din partea posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz  ”, a afirmat Cristian Pausan.

Serviciile ce vor fi oferite de Autoklass Timisoara cuprind zona de vânzari si service dedicata în special autoturismelor Mercedes-Benz, pentru viitor urmând sa fie luate în considerare si servicii pentru alte segmente de autovehicule apartinând aceleiasi marci.

Autoklass este unul dintre cele mai importante centre din reteaua Mercedes-Benz, în 2011 aniversând 10 ani de la deschiderea primei sucursale. De asemenea, Mercedes-Benz sarbatoreste în acest an 125 de ani de inovatie continua în domeniul auto.

Pentru mai multe informatii despre Mercedes-Benz accesati www.mercedes-benz.ro.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto