09.22.2021 18:23

Transilvania Rally

Transilvania Rally powered by Banca Transilvania

Dragi prieteni, concurenti, pasionati si spectatori, pentru noi, Transilvania Rally powered by Banca Transilvania, este o provocare de fiecare data. Inainte de a incepe pregatirile pentru acest eveniment ne-am pus intrebarea daca putem lasa Clujul fara raliu si daca putem lasa lumea automobilistica fara Cluj. Raspunsul a fost firesc, nu! Clujul merita o etapa de CNR si de la an la an, ne dorim tot mai mult sa introducem Clujul pe harta europeana.

Ne bucuram foarte mult de ajutorul sponsorilor, dar si al autoritatilor locale, care anul acesta, dupa patru ani de absenta, ne-au oferit sansa sa ne intoarcem cu o proba SuperSpeciala in centru orasului. Ne doream foarte mult sa fim alaturi de pasionatii de motorsport si de spectatorii ocazionali. Ne dorim sa aratam in fiecare an ca organizam un raliu pentru public si sa multumim atat  dorintele lor, cat si a sponsorilor de a fi cat mai aproape de sutele de cai putere si de cei ce ii conduc.

Probe

Chiar daca pentru Napoca Rally Academy, Transilvania Rally powered by Banca Transilvania, inseamna un raliu de casa, organizarea unei astfel de etape inseamna multe responsabilitati si multe asteptari din partea tuturor. Pilotii nostri vor sa faca o figura cat mai buna in fata propriilor fani.

O sa va prezint pe scurt ce inseamna anul acesta Transilvania Rally: ne vom afla joi seara in P-ta Unirii, apoi vineri dimineata, la shake-down-ul ce va fi la portile orasului, în Faget.

Vom avea doua probe spectacol  in doua zile, vineri si sambata, unde parintii ii pot aduce pe micii nostri fani sa vada masinile viselor lor, asa cum am fi dorit sa faca si parintii nostri cand visam sa devenim piloti. Cele doua Super Speciale din acest vor fi SS 4 P-ta Unirii vineri, 22 iulie ora 20.30 si SS 10 Polus Center sambata, 23 iulie ora 15.30.

Vineri

Sambata

Sambata dimineata, in mijlocul bataliei pentru victorie vor fi probele clasice de munte: Dangau, Rasca si Belis, unele dintre cele mai tehnice probe de asfalt din intreg CNR Dunlop.  Va asteptam pe probe sa umariti un cocktail plin de viteza, curbe, urcare, coborare care suntem siguri ca va desemna câstigatorul!

Transilvania-Rally

Acesta este Transilvania Rally powered by Banca Transilvania 2016, un raliu pentru pasionati sau spectatori ocazionali, pentru copii sau familii, un raliu pentru public! Va asteptam in numar mare si la fel de pasionati ca intotdeauna, pentru a petrece un weekend de adrenalina, pasiune si distractie in aer liber impreuna cu toti protagonistii CNR Dunlop 2016.

Pentru Napoca Rally Academy, Organizator al Transilvania Rally powered by 2016. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto