09.22.2021 18:10

Transilvania Rally va lua startul în acesta saptamâna la Cluj

Transilvania Rally powered by Banca Transilvania va lua startul în acesta saptamâna la Cluj!

Cea de-a VI-a etapa a Campionatul National de Raliuri – Dunlop, Transilvania Rally powered by Banca Transilvania va lua startul în acesta saptamâna la Cluj. Competitia este organizata pentru al V-lea an consecutiv de catre echipa clujeana de raliuri, campioana nationala en-titre, Napoca Rally Academy pentru care este si de aceasta data o adevarata provocare, dupa cum declara Marco Tempestini: ”Pentru noi, Transilvania Rally powered by Banca Transilvania, este o provocare de fiecare data. Înainte de a începe pregatirile pentru acest eveniment ne-am pus întrebarea daca putem lasa Clujul fara raliu si daca putem lasa lumea automobilistica fara Cluj. Raspunsul a fost firesc, nu! Clujul merita o etapa de CNR si de la an la an, ne dorim tot mai mult sa introducem Clujul pe harta europeana a raliurilor.”

Raliul este constituit dintr-un un total de 378,58 km din care 106,94 km grupati în 8 probe speciale si doua probe superspeciale: SS Cluj-Napoca de vineri, 22 iulie de la ora 20:30 din P-ta Unirii si SS Polus Center din parcarea centrului comercial cu acelasi nume de sambata 23 iulie de la ora 16:09. Competitia se anunta foarte interesanta din punct de vedere sportiv, pe lista de înscrieri aflându-se aseara, la închidere, 53 de echipaje dintre care 37 în CNRD, cu multe surprize si un numar de 16 echipaje în CNR2 (Rally 2).

_SP53974

Startul oficial se va da joi seara de la ora 20:00 în P-ta Unirii Cluj-Napoca si va fi precedat în aceeasi dupa-masa de la ora 16:30 de ”Transilvania Rally Kids” – eveniment conex cu activitati dedicate copiilor si parintilor lor realizat cu sprijinul autoritatilor locale si al partenerilor raliului (desene pe asfalt, mascote si baloane, face painting, multe jocuri si concursuri distractive premiate cu înghetata, autografe si fotografii cu sportivii si masinile lor de competitie), eveniment care va continua în P-ta Unirii si vineri de la 16:30.

_SP53979

Evenimentele conexe debuteaza marti, 19 iulie cu serviciul special de rally taxi al Napoca Rally Academy care revine în fiecare an la Cluj pentru a transporta clientii Bancii Transilvania la destinatiile dorite într-o masina de competitie, în regim normal de trafic rutier. Pilotii clujeni, campioni nationali de raliuri Bogdan Marisca (marti, 19 iule, 11:30 – 13:30) si Simone Tempestini (miercuri, 20 iulie, 11:30 – 13:30) le vor demonstra, pasagerilor lor si celorlalti ocupanti ai carosabilului din Cluj-Napoca ca se poate ajunge în siguranta la destinatie chiar si cu o masina puternica cum este cea de raliu, atunci când respectam regulile de circulatie si pe ceilalti participanti la traficul rutier.

_SP54031

Transilvania Rally powered by Banca Transilvania este organizat cu sprijinul autoritatilor locale Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, Primaria Huedin si Primariile comunelor Belis, Râsca, Manastireni, Mârgau precum si al partenerilor Banca Transilvania, RMB Inter Auto Ford si Polus Center Cluj – parteneri principali si Groupama, DeLonghi, West City Hotel Floresti, Decathlon, EvoGPS, LunchBox, Corso si Publisys.

Raliul de la Cluj este unul de traditie, care aduna un numar impresionant de pasionati de masini. RMB Inter Auto a oferit drept masina oficiala un model de vârf al gamei de SUV-uri Ford, noul Edge. Ne bucuram sa fim parteneri principali ai Transilvania Rally 2016 si sa participam cu o flota de 10 vehicule Ford si o echipa de oameni profesionisti. De asemenea, ne dorim ca evenimentul sa fie un succes pentru organizatori si mai ales spectaculos pentru toti pasionatii care vor merge pe probe în acest weekend”, a declarat Bogdan Ionut, director executiv RMB Inter Auto Cluj.

_SP54015

”Consideram ca toate activitatile sportive ce au loc la nivel local sau regional trebuie sprijinite de fiecare dintre noi. Doar în acest fel putem aduce împreuna un plus comunitatii din care facem parte. Polus Center Cluj se implica activ în aceste activitati si sustine cu mândrie parteneriatul cu Transilvania Rally si Napoca Rally Academy”, a declarat Razvan Alistar, PR Officer Polus Center Cluj.

Transilvania Rally powered by Banca Transilvania este o provocare pentru organizator, o competitie serioasa si un raliu tehnic pentru concurenti – având, poate, cele mai frumoase, complexe si tehnice probe de asfalt din Campionatul National de Raliuri – Dunlop si un eveniment cu adrenalina, pasiune si distractie în aer liber pentru clujeni si pentru pasionatii de motorsport veniti din toata tara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto