- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Transilvania Rally: shakedown la alegere

Posted By Florin Morariu On 1 iulie 2015 @ 12:22 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

Shakedown la alegere pentru Transilvania Rally

Din dorinta de a satisface cat mai bine cerintele concurentilor, organizatorii Transilvania Rally au decis sa puna la dispozitie doua probe pentru shakedown-ul premergator competitiei, la libera alegere a echipajelor participante.

Competitia clujeana, care va avea loc intre 16-18 iulie 2015, va oferi astfel doua configuratii diferite pentru prologul intrecerii, o proba in Padurea Faget, din imediata vecinatate a parcului service de la Polus, sau sectiunea de drum dintre Calatele si Ciuleni, in apropiere de Huedin, varianta cu o configuratie apropiata de cea a probelor Belis si Dangau, cele mai lungi si tehnice din itinerariul Transilvania Rally.

Propunand o serie de noutati interesante si o configuratie care va testa abilitatile participantilor, Transilvania Rally va debuta cu o varianta inedita a probei dedicate testelor premergatoare.

Astfel, concurentii vor avea posibilitatea de a alege in cererea de inscriere intre doua probe speciale, cu configuratii diferite.

Joi dupa-amiaza, in apropiere de Huedin, echipajele au la dispozitie o proba speciala de 2,8 km pe un traseu ingust de asfalt cu suprafata foarte buna si un desen virajat, care aminteste de speciala Belis, sau de portiunile din apropiere de Rasca, din zona cunoscuta ca “Valea Fericirii”.

Pentru cei care aleg shakedown-ul de vineri dimineata, avantajul este ca vor putea sa ramana in parcul principal de service cu echipele de asistenta, proba fiind foarte apropiata de centrul logistic si administrativ al competitiei, de la Polus Center.

Acestia vor avea la dispozitie un sector de drum de 5,5 km, cu o suprafata mai denivelata si o configuratie care alterneaza viraje lente cu sectiuni rapide.

Proba ocoleste Padurea Faget, pornind de pe Strada Faget din Cluj-Napoca si continuand pe Drumul Sfantul Ioan, sosirea fiind la mai putin de 5 km de parcul de asistenta.

Data fiind suprapunerea perioadei de inscrieri cu desfasurarea Raliului Moldovei, organizatorii au decis ca inscrierile sa fie acceptate pana miercuri, 8 iulie, fara a percepe taxa suplimentara de 20%.

harta_generala [1]

Iata buletinul care anunta aceste modificari: aici [2]

Concurentii si echipele lor beneficiaza de preturi  preferentiale de cazare, pe durata desfasurarii raliului, la Grand Hotel Napoca – hotelul oficial al Transilvania Rally:

– 200lei/noapte/camera single

– 240lei/noapte/camera dubla

Grand Hotel Napoca este situat pe str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca iar rezervarile se pot face la tel.: +40-733-410 170 sau email: reception@hotelnapoca.ro.


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/transilvania-rally-shakedown-la-alegere.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/harta_generala.jpg

[2] aici: http://transilvaniarally.ro/wp-content/uploads/2015/07/buletin1.pdf

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.