01.26.2022 9:04

Test de rezistenta pentru echipa Napoca Rally Academy

  •  Echipa Napoca Rally Academy va participa la Maratonul International Cluj

 

  • Startul Maratonului International Cluj se va da duminica, 21 aprilie 2013, la ora 09:15

 

  • Membrii echipei Napoca Rally Academy vor lua startul in proba de stafeta si la Crosul Banca Transilvania

 

Membrii echipei Napoca Rally Academy vor participa, duminica 21 aprilie 2013, la Maratonul International Cluj in proba de stafeta (4 x 10,55 km) si la Crosul Banca Transilvania (6 km).

Rezistenta fizica a membrilor echipei Napoca Rally Academy va fi pusa la incercare in acest sfarsit de saptamana cand vor lua startul in Maratonul International Cluj in proba de stafeta (4 x 10.55 km) si  Crosul Banca Transilvania pe distanta de 6 km. Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua parte atat in proba de maraton stafeta (4 x 10,55 km), cat si la Crosul Banca Transilvania, iar Marco Tempestini, Danny Ungur, Simone Tempestini si Sergiu Itu vor lua startul doar in Crosul Banca Transilvania pe distanta de 6 km.

Inscrisi initial in cursa de maraton stafeta, Simone Tempestini si Sergiu Itu au renuntat la participarea in competitie datorita unor accidentari si vor fi prezenti doar la startul Crosului BT. Startul in Maratonul International Cluj se va da duminica, 21 aprilie, la ora 09:15, iar startul in Crosul BT este programat la ora 13:20. Pentru fiecare participant inscris in Crosul BT, Banca Transilvania doneaza 5 euro fundatiei “Clujul Are Suflet”, care are grija ca adolescenti si tineri proveniti din familii fara posibilitati materiale sa se integreze in societate si pentru a duce o viata mai buna.

Imediat dupa testul de rezistenta, echipajele Marco Temepestini/Dorin Pulpea, Simone Tempestini/Sergiu Itu si Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu vor pleca spre Insulele Azore unde in perioada 25 – 27 aprilie 2013 vor lua startul in etapa a patra din Campionatul European de Raliuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto