10.20.2021 0:08

SAB & Accesorii 2014

Lansare Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, editia a 12-a internationala!

Intre 23 octombrie – 2 noiembrie 2014, la scurt timp dupa Salonul Auto de la Paris, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea sa se puna la curent cu noutatile din acest domeniu, deoarece SAB & Accesorii 2014, evenimentul auto cu participare nationala si internationala dedicat publicului larg din Romania isi deschide portile in mod traditional la Romero Baneasa.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este primul eveniment auto cu caracter specializat organizat in Romania, prima editie avand loc in anul 1993.

Cu prilejul implinirii a 21 de ani de la organizarea primei editii, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii va pregati numeroase lansari si premiere nationale atat la sectiunea auto cat si cea de accesorii, show-uri auto (drifturi, concursuri tuning, demonstratii off road), spectacole aviatice, conferinte si intalniri business to business, precum si multe alte surprize!

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala in perceptia publicului vizitator in ceea ce priveste organizarea unui salon auto de anvergura.

In plus, SAB & Accesorii 2014 va beneficia in data de 23 octombrie de o zi intreaga dedicata presei, ceea ce va aduce un plus de imagine si promovare pe toate canalele media.

Astfel, in aceasta toamna, vizitatorii, atat public larg cat si specialisti ai acestui domeniu, vor avea la dispozitie 10 zile in care sa se puna la curent cu noutatile si sa analizeze ofertele special concepute pentru SAB & Accesorii 2014.

SAB 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto