09.22.2021 16:54

Red Bull Soapbox Race 2016

Cele mai traznite masinarii prind viteza în Parcul Colina din Cluj Napoca, la Red Bull Soapbox Race 2016, sâmbata, 3 septembrie 2016!

– 41 de echipe sunt pe lista de start pentru cea mai trasnita goana pe patru (sau mai putine) roti

– Juriul este compus din: Bogdan Marisca – pilot profesionist, Roxana Ciuhulescu – prezentator tv, Ileana Badiu si Traian Tudorica, cunoscut ca Zânul BT

– Adrian Vancica si Mihai Rait, cunoscutii actori din serialul Las Fierbinti vin sa întretina atmosfera la eveniment, din postura de maestri de ceremonii.

Cluj-Napoca, 2 septembrie ’16: Pe locuri, fiti gata, start! Dupa ce a facut înconjurul lumii, din Belgia, pâna în Australia, din Africa de Sud pâna în Jamaica, înca din anul 2000, cea de a II-a editie a Red Bull Soapbox Race din România, se opreste sâmbata, 3 septembrie, începând cu ora 11.00, în Parcul Colina din Cluj Napoca (lânga Polus Center).

Red Bull Soapbox Race este o lume plina de vitezomani si pasionati de chestii puse pe roti, în general, oameni care-si pun imaginatia la treaba, rescriind toate regulile raliurilor urbane ne vor testa limitele … la distractie.

Harta-eveniment-A3

Pentru ca suntem un popor cunoscut pentru creativitatea debordanta, nici ai nostri nu s-au lasat mai prejos si se vor prezenta în fata publicului cu masinarii care mai de care mai trasnite.

Cele 41 de echipe participante vin din mai multe orase, pe lânga Cluj-Napoca, orasul gazda, vom mai avea la start îndrazneti din Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Iasi, Brasov, Zalau, Hunedoara, Târgu Mures, Bistrita, Hateg, Suceava si Tecuci.

Soapbox_Race 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto