07.27.2021 6:15

Raliului Finlandei: junior WRC

Pilotul NRA Simone Tempestini a urcat pe 2 în Junior WRC la jumatatea Raliului Finlandei

  • Echipajul Napoca Rally Academy a urcat pe locul 2 in Junior WRC

 

  • Trei probe speciale terminate în top 3 si o evolutie fara greseli

 

  • Sâmbata, 2 august 2014, sunt programate 10 probe speciale cu o lungime de 130 km

 

Pilotii Simone Tempestini si Dorin Pulpea au avut o zi buna în Raliul Finlandei si la jumatatea celei mai spectaculoase si dificile etape din calendarul mondial se afla pe pozitia a II-a în clasamentul Junior WRC.

9 probe speciale cu o lungime de peste 130 km. Asa arata pe hârtie ziua a doua din Raliul Finlandei, etapa a III-a din Junior WRC. Echipajul Napoca Rally Academy a început prudent si obiectivul pe primele probe ale zilei a fost sa nu piarda foarte mult timp în comparatie cu pilotii din fata. „Aici s-a simtit cât este de dificil sa faci doar doua treceri la recunoasteri pe niste probe atât de complexe si rapide. Primele doua probe de vineri au fost ?si primele doua probe pe care le-am parcurs la recunoasteri si am simtit asta. Mi-a fost greu sa ridic ritmul pentru ca nu am avut aceeasi încredere ca pe celelalte”, a spus Simone Tempestini.

Simone-Tempestini

Juniorul NRA a dat dovada de maturitate si nu a facut nicio greseala pe primele 4 probe ale zilei. Astfel, dupa PS 8, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au urcat pâna pe pozitia a III-a la general, la doar 7,3 secunde în spatele francezului Quentin Giordano. Singura problema a zile a aparut pe speciala a noua când imediat dupa start s-a deschis portbagajul si echipajul NRA a mers asa pâna la final.

Citroen-DS3

Pe ultimele 3 probe de vineri, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au crescut ritmul si au terminat de fiecare data în top 3, urcând la finalul zilei pâna pe pozitia a II-a în Junior WRC. “Am pierdut timp pe speciala a noua, dar în rest am avut o zi buna. Nu am facut greseli si am fost foarte atent sa nu fac pana. A fost o zi lunga si grea, iar sâmbata urmeaza una la fel. Trebuie sa ramânem concentrati pentru ca raliul este departe de a fi terminat”, a mai spus Simone Tempestini.

Dorin-Pulpea

Sâmbata, în ziua a III-a din Raliul Finlandei, sunt programate 10 probe speciale cu o lungime de peste 130 km.

Raliul-Finlandei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto