01.29.2022 9:59

Prima zi din Raliul Aradului dominata de juniorul Napoca Rally Academy

  • Echipajul Simone Tempestini si Dorin Pulpea sunt lideri dupa prima zi din Raliul Aradului

 

  • Echipajul Bogdan Marisca si Marc Banca sunt pe 3 dupa primele 5 probe speciale

 

  • Chiar daca au avut probleme, echipajul Marco Tempestini si Lucio Baggio sunt in puncte dupa prima zi

 

Prima zi din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, a fost dominata de echipajul Simone Tempestini/Dorin Pulpea. Juniorul NRA a castigat 4 din cele 5 probe speciale si are un avans de peste 42 de secunde fata de urmatorul clasat.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea au inceput in forta prima zi din Raliul Aradului. Aflat la primul raliu pe macadam cu modelul Peugeot 207 S2000, Simone Tempestini a castigat prima speciala a zilei si s-a instalat la conducerea raliului. Juniorul Napoca Rally Academy nu a mai cedat pozitia de lider pana la finalul zilei el castigand inca trei probe speciale, avand un avans de peste 42 de secunde fata de urmatorul clasat.

Dorin-Pulpea

“Am terminat ziua cu un rezultat frumos. Avem un avantaj care ma poate ajuta sambata. Imi place mult proba lunga si voi incerca sa-mi maresc acolo avantajul, dar totul depinde si de ceea ce fac adversarii mei directi. Este primul meu raliu pe macadam cu aceasta masina si totul a functionat perfect pana acum”, a spus Simone Tempestini.

Simone-Tempestini

Dupa abandonul de la Brasov, Bogdan Marisca si Marc Banca au inceput putin mai prudent, dar au crescut ritmul spre finalul zilei si si-au asigurat prezenta pe podium in clasamentul general.

Marc-Banca

A fost o zi dificila, dar care s-a terminat bine. Am crescut ritmul pe finalul zilei si asta ne-a adus pe podium, dar sambata urmeaza o zi grea si sper sa ramanem in top 3”, a spus Bogdan Marisca, la finalul primei zile din Raliul Aradului.

Bogdan-Marisca

Pentru Marco Tempestini si Lucio Baggio problemele au inceput pe PS 2, iar pana de pe speciala a patra i-a scos din lupta pentru un loc pe podium. “Chiar daca am avut probleme sunt extrem de fericit. Este o zi speciala pentru mine. Sunt atat de mandru de performanta lui Simone incat nu mai conteaza absolut nimic altceva. Simone a fost cu o clasa peste toata lumea pe primele cinci probe ale raliului”, a spus Marco Tempestini.

Tempestini

Chiar daca echipajul Napoca Rally Academy se afla pe locul 7, la aproape doua minute de liderul raliului, nu va renunta la lupta pe ultimele 3 probe ale raliului. “Mai sunt inca trei probe sambata si vom face tot posibilul sa urcam in clasament”, a adaugat Marco Tempestini.

Marco-Tempestini

Sambata, in ziua a doua a Raliului Aradului, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 45,7 km. Startul pe prima speciala este programat la ora 10:34, iar sosirea la ora 13:56

Clientii BT au testat “taxi-ul” NRA

Banca Transilvania si Napoca Rally Academy au continuat  campanie de sustinere a sigurantei rutiere pentru clientii BT din Arad si Timisoara.

Campania de sustinere a sigurantei rutiere se desfasoara pana pe 9 mai 2014, iar clientii BT se pot inscrie in campanie pe site-ul www.bancatransilvania.ro/raliu si vor intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 20 de cursuri de defensive driving, organizate de pilotii NRA.

Vlad-Cosma

Inaintea startului in Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, Vlad Cosma a oferit clientilor BT si o experienta inedita. Clientii prezenti in sucursalele BT din Aradi si Timisoara au avut la dispozitie un serviciu special de taxi cu modelul Citroen DS3 R3, iar pilotul Napoca Rally Academy i-a transportat la destinatia dorita de acestia.

Rally-Taxi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto