- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Pilotul auto Norbert Michelisz si motociclist Štefan Svitko

Posted By Florin Morariu On 22 iunie 2015 @ 16:25 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

Doua legende din lumea sporturilor auto s-au întâlnit la Slovakiaring

  • Înainte de cursa WTCC, pilotul auto Norbert Michelisz a discutat despre pasiunea sa pentru provocari alaturi de renumitul motociclist slovac Štefan Svitko, participant la Raliul Dakar.

 

  • Sustinut de Grupul MOL, sponsorul sau principal, Norbert Michelisz a ocupat locul 8 în cea de-a doua cursa WTCC în Slovacia.

 

  • Companiile membre ale Grupului MOL sprijina persoane curajoase dornice sa-si îndeplineasca ambitiile fie în domeniul sporturilor si artelor, fie în industria de petrol si gaze.

În cadrul unui interviu în exclusivitate premergator cursei WTCC din Slovacia, Norbert Michelisz s-a întâlnit cu Štefan Svitko, considerat a fi unul dintre cei mai promitatori concurenti ai Raliului Dakar.

Întâlnirea de vârf a fost initiata de Grupul MOL, lider international în domeniul petrolului si gazelor, sponsorul principal si sustinator al celor doi sportivi în demersul lor de a deveni cei mai buni în domeniile în care concureaza. Cu titlul „Accepta provocarea – fii cel mai bun” Svitko si Michelisz ne-au împartasit o perspectiva interesanta despre aspiratiile lor.

“Circuitul Slovakiaring este foarte special pentru mine: atmosfera extraordinara creata de fani ma inspira, iar configuratia pistei este una dintre preferatele mele datorita numeroaselor denivelari si a virajelor de mare viteza. Aici am obttinut primul pole position si tot aici am urcat pe podium în ultimii doi ani. De data aceasta a fost o competitie dificila, dar cu sprijinul sponsorului meu principal, Grupul MOL, am încrederea ca voi îmbunatati rezultatele la cursa urmatoare”, a declarat pilotul Norbert Michelisz, concurent în cadrul WTCC.

Štefan Svitko a subliniat importanta pasiunii si a andurantei: „Este important sa fii încrezator si sigur pe tine. De fiecare data când particip la un raliu, îmi spun ca vreau sa fie mai bine decât ultima data. Fac tot ce îmi sta în putere pentru a deveni mai bun. Unul dintre idealurile mele este sa ajung pe podiumului Raliului Dakar în viitor.”

“Aceste doua parteneriate cu lumea sporturilor auto se aliniaza la strategia de sponsorizare a companiei noastre. Grupul MOL a fost dintotdeauna dedicat identificarii, dezvoltarii si îndrumarii tinerilor talentati. Ne-am asumat angajamentul de a-i ajuta pe cei pregatiti sa înfrunte provocarile si sa devina cei mai buni în ceea ce fac”, a declarat Dominic Köfner, vice presedinte Corporate Communications la nivelul Grupului MOL.

„Ne face o deosebita placere ca împreuna cu Slovnaft, membru al Grupului MOL si unul dintre pilonii sai de baza timp de mai bine de zece ani, sa fim alaturi de Norbert si Stefan, doi sportivi extrem de talentati din Ungaria si Slovacia care concureaza pe plan international si care sunt capabili sa atinga performante extraordinare.”

MOL Group Press conference Slovakiaring (2) [1]

Urmariti cursa comentata de Norbert Michelisz accesând urmatorul link:

MOL Group Press conference Slovakiaring (1) [2]

Pentru a urmari reusitele lui Norbert Michelisz în cadrul cursei WTCC 2015, accesati urmatoarele linkuri:
Website: http://molgroup.info/en/michelisz
Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition
Twitter: https://twitter.com/wefuelambition
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BSQfOsumET0

Michelisz and Svitko competition on a Wii station [3]

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internationala independenta integrata de petrol si gaze, cu sediul principal în Budapesta, Ungaria. Grupul este activ în peste 40 de tari si are o forta de lucru internationala dinamica ce include aproximativ 30.000 de angajati si un palmares de peste 100 de ani de activitate în domeniu.

Activitatile de explorare si productie desfasurate de MOL sunt sprijinite de peste 75 de ani de experienta. În prezent, Grupul deruleaza activitati de productie în 8 tari si detine active de explorare în 13 tari.

Grupul opereaza patru rafinarii si doua fabrici de petrochimice, conduse printr-un management integrat al lantului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia si Croatia. Grupul MOL detine o retea de peste 1.700 de benzinarii în 12 tari din Europa Centrala si de Sud-Est.

Norbert-Michelisz_car [4] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/pilotul-auto-norbert-michelisz-si-motociclist-stefan-svitko.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/MOL-Group-Press-conference-Slovakiaring-2.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/MOL-Group-Press-conference-Slovakiaring-1.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Michelisz-and-Svitko-competition-on-a-Wii-station.jpg

[4] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Norbert-Michelisz_car.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.