05.16.2022 14:33

Pasionatii de motorsport din cadrul Auto & Moto Show au fost premiati

Premiile pentru cele 10 categorii de concurs pe segmentul auto au fost inmanate duminica, 12 mai 2013 de catre Klar Professional si EXPOROM Auto & Moto Show.

Cele 10 categorii de concurs din segmentul auto au fost:

 1. Best Car of the Show
 2. Best Custom Exterior
 3. Best Import Exterior
 4. Best Paint
 5. Best Interior
 6. Best Sound System
 7. Best Rims
 8. Best Car Display
 9. Best Club
 10. Premiul de popularitate

 

Pentru toate cele 10 categorii au fost inscrise peste 90 de masini, acestea apartinand proprietarilor privati, proprietarilor de cluburi auto sau clientilor firmelor de tuning.

Klar Professional, divizia specializata in vopsele auto a producatorului Policolor, este alaturi de pasionatii de motorsport inca din anul 2003, momentul lansarii in piata de refinisare auto. Pe langa implicarea in competitiile automobilismului romanesc, ca de exemplu CNR, Klar isi doreste sa ofere constant un sprijin iubitorilor de masini si motociclete. Ca si partener al Auto & Moto Show, Klar Professional a oferit premii tuturor castigatorilor din cadrul expozitiei.

Alaturi de ceea ce inseamna motorizarea unei masini, vopsirea exterioara a acesteia se ridica in anumite cazuri la rangul de arta. Aceasta filosofie a Klar, impreuna cu pasiunea si dorinta de implicare in segmentul auto&moto ne-a determinat sa venim cu un premiu special in cazul categoriei Best Paint. Pentru castigatorii acestei categorii am pregatit un produs pe masura competitiei: Vopseaua Varioline – efect Cameleon, o vopsea multiefect ce isi schimba nuanta la lumina, in functie de unghiul din care masina este privita. Credem ca rezultatele utilizarii acestui produs pot avea un aport in unicitatea identitatii vizuale a masinii castigatoare.” a declarat Gabriela Ghita, Director Marketing Klar Professional.

Marele premiu al evenimentului, Best Car of the Show, a fost acordat unui model Skoda Octavia 2, detinuta de Sitaru Valentin. La aceasta categorie de premiere publicul a fost cel care a decis – fiecare vizitator al Auto Moto & Show 2013 a putut vota masina preferata.

Premiul de popularitate a fost decis de catre organizatorul Exporom.

Pentru restul de 8 categorii premiate a existat un juriu format din 3 membri, jurnalisti din presa de specialitate: Auto Expert, Motor Sport News.ro si Auto Motor si Sport. Pe parcursul zilelor de vineri si sambata, membrii juriului au acordat punctaje masinilor inscrise in concurs in functie de categoriile pentru care au optat proprietarii. La final au fost desemnate automobilele castigatoare in functie de punctajul acumulat.

KLAR Professional este divizia specializata în vopsele auto a Policolor, cel mai mare producator cu tradi]ie pe pia]a din România (din 1965). Cu o istorie de peste 40 de ani în industria vopselelor auto, KLAR Professional este compania cu un nivel avansat de experien?a în producerea de vopsele auto OEM, aftermarket si de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor România si Orgachim Bulgaria si este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor în zona Sud-Est Europeana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

 • Cele mai noi stiri din domeniul auto
 • Cele mai bune oferte
 • Cele mai interesante evenimente auto