05.17.2022 7:56

Participarea echipajelor Napoca Rally Academy la ERC – Tour de Corse

In cadrul conferintei de presa sustinuta in data de 9 mai, echipa NRA a lansat prima aplicatie mobila a unei echipe de raliu din Romania si a vorbit cu mandrie despre viitoarea participare la Campionatul European de Raliuri din perioada 17-19 mai, din Corsica, Franta.

Cu punctele adunate in Sata Rallye Açores, echipa Napoca Rally Academy a urcat pe locul I in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup, cu un total de 86 de puncte. Etapa urmatoare a campionatului se va desfasura pe traseele din insula Corsica.

Cu aceasta ocazie isi va face debutul in competitia europeana echipajul format din Bogdan Marisca si Sebastian Itu, concurand cu Mitsubishi Evo 9. Marisca va fi acompaniat in turul Corsicii de Marco Tempestini, care va concura cu Subaru Impreza STI R4.

Tempestini, cunoscator al raliului Corsicii, l-a numit in cadrul conferintei de presa „raliul celor 10.000 de viraje”. Marisca, care dupa 9 ani e din nou in campionatul european, a confimat spusele coechipierului sau, declarand ca „nu e vorba doar de o figura de stil”, raliul cumuland „aproximativ 30 de viraje pe kilometru”.

Marisca s-a declarat onorat sa lupte pentru prima pozitie in clasament cu Renault. Cu ajutorul aplicatiei mobile fanii vor fi tot timpul la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul competitiei.

La sfarsitul lunii mai membrii NRA au declarat ca vor fi prezenti la Raliul Deltei.

 

Ana-Maria Suciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto