06.24.2021 12:23

O zi cu final nedorit în Raliul Finlandei

  • Simone Tempestini si Dorin Pulpea au abandonat pe speciala a 19-a

 

  • Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul duminica în Rally 2

 

  • În momentul abandonului, pilotul Simone Tempestini se afla pe locul 2 în Junior WRC

 
Pilotii Simone Tempestini si Dorin Pulpea au inceput bine ziua a III-a din Raliul Finlandei si si-au consolidat pozitia secunda din clasamentul Junior WRC. Pe speciala a 19-a, echipajul Napoca Rally Academy a avut ghinion si a fost nevoit sa abandoneze, dar va reveni duminica în Rally 2.

Echipajul format din Simone Tempestini si Dorin Pulpea au avut o evolutie buna pe primele 5 speciale din ziua a III-a a Raliului Finlandei si si-au consolidat pozitia secunda în clasamentul Junior WRC. „Am început ziua bine si am avut timpi competitivi pe fiecare proba ceea ce este foarte important. Sunt multumit de ritmul avut pe probele rapide din Finlanda”, a spus Simone Tempestini, în primul parc de service al zilei.

Din pacate pe speciala a 19-a, echipajul Napoca Rally Academy a lovit o piatra, care a aparut pe trasa, cu roata dreapta fata si planetara a cedat. “Din pacate nu am putut continua raliul dupa acest incident, dar vestea buna este ca mecanicii nostri au rezolvat toate problemele si vom putea continua în Rally 2. Sunt bucuros ca vom merge mai departe pentru ca era pacat sa nu parcurgem aici cât mai multe probe speciale posibil. Am vazut filmarile on-board si dupa lovitura s-a rupt bratul si planetare si nu am mai putut vira stânga. E pacat ca totul s-a terminat aici, dar în acelasi timpsunt multumit de ritmul avut”, a mai spus Simone Tempestini.

Citroen-DS3

Duminica, în ziua a IV-a din Raliul Finlandei, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 36,6 km.

Simone-Tempestini 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto