- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

NRA lupta din nou în doua campionate

Posted By Florin Morariu On 24 iunie 2015 @ 10:18 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

În acest weekend, Napoca Rally Academy lupta din nou în doua campionate

  • Pilotii Marco Tempestini, Simone Tempestini si Vlad Cosma vor lua startul în Raliul Moldovei Moinesti

 

  • Pilotul Florin Tincescu este pregatit pentru o noua etapa din Junior ERC

 

  • Pilotul Bogdan Marisca se pregateste pentru partea a II-a a sezonului 2015

 

Si în acest weekend, echipa Napoca Rally Academy se va lupta pentru puncte în Campionatul National de Raliuri si în Campionatul European. Marco Tempestini, Simone Tempestini si Vlad Cosma vor lua startul în competitia interna, iar Florin Tincescu în Junior ERC.

Echipa Napoca Rally Academy este pregatita pentru un nou weekend plin de actiune. Marco Tempestini, Simone Tempestini si Vlad Cosma vor încerca sa adune cât mai multe puncte în Raliul Moldovei Moinesti, etapa a IV-a din Campionatul National de Raliuri, iar Florin Tincescu se va lupta pentru puncte în Ypres Rally, etapa a V-a din Campionatul European de Raliuri, care conteaza si în clasamentul Junior ERC.

În competitia interna, echipa Napoca Rally Academy va evolua în format redus, în functie de prioritatile fiecarui echipaj, dar si influentata de regulamentul particular din Campionatul National. Astfel, tinând cont ca în clasament conteaza cele mai bune 3 rezultate din primele 4 etape, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au schimbat modelul Ford Fiesta R5 si vor concura cu Citroen DS3 R3 Max, ca parte a pregatirii pentru Raliul Poloniei, etapa din Campionatul Mondial inclusa în calendarul Junior WRC.

“Am câstigat primele 3 raliuri, iar asta înseamna ca am maximum de puncte posibil si nu avea sens sa mergem tot cu R5 în aceasta etapa. În schimb, lupta din Junior WRC este foarte strânsa si trebuie sa fim cât mai bine pregatiti pentru Raliul Poloniei unde avem nevoie de un rezultat bun ca sa ramânem în lupta pentru titlul mondial”, a spus Simone Tempestini.

Simone-Tempestini [1]

Marco Tempestini si Toni Avram vor lua startul cu modelul Ford Fiesta R5 cu obiectivul clar de a aduna cât mai multe puncte, atât în clasamentul pilotilor, cât si în clasamentul pe echipe.

“Nu am avut cel mai bun început de sezon, asa ca pentru noi Raliul Moldovei Moinesti înseamna “maximum attack”. Trebuie sa recuperam punctele pierdute în primele etape, dar si sa ne aparam pozitia de lideri la echipe”, a spus Marco Tempestini.

Marco-Tempestini [2]

Si în aceasta etapa, Vlad Cosma si Diana Hategan lupta în Cupa Suzuki si la clasa 9 cu modelul Swift Sport. Dupa absenta de la Arad si ghinionul de la Tulcea, echipajul Napoca Rally Academy are aceeasi misiune.

Un rezultat bun în Cupa Suzuki si la clasa 9 ajuta echipa asa ca vom merge tare înca de pe prima proba speciala. Am fost aproape de o victorie la Tulcea, dar am pierdut totul din cauza unei pene. Sper sa avem mai mult noroc aici si sa revenim în lupta pentru titlu în Cupa Suzuki”, a spus si Vlad Cosma.

Vlad-Cosma [3]

Bogdan Marisca si Carmen Gaureanu nu vor lua startul în etapa a IV-a a sezonului, obiectivul fiind de a participa la toate celelalte 4 etape ramase cu modelul Ford Fiesta R5.

“Tinând cont de regulamentul din acest sezon, când din primele 4 etape se scade cel mai slab rezultat, am decis sa renunt la acest raliu si sa-mi pastrez resursele pentru partea a II-a a campionatului. Chiar daca nu voi lua startul voi fi pe probe pentru a-mi sustine colegii de echipa si sunt sigur ca Napoca Rally Academy îsi va pastra prima pozitie în clasamentul pe echipe”, a spus si Bogdan Marisca.

Bogdan-Mari-ca [4]

Florin Tincescu si Sergiu Itu îsi continua sezonul în Campionatul European de Raliuri cu Ypres Rally, în Belgia, etapa a V-a din 2015, etapa inclusa si în Junior ERC. Cu 4 puncte adunate pâna acum, Florin Tincescu se afla pe locul 13 în clasamentul juniorilor.

“Este primul an cu modelul Peugeot 208 R2 si obiectivul nostru este sa ne acomodam cu masina si sa învatam toate etapele din ERC. Etapa din Belgia este una extrem de dificila, dar care îmi place foarte mult asa ca sper sa parcurgem cât mai multi kilometri”, a spus Florin Tincescu.

Florin-Tincescu [5]

Raliul Moldovei Moinesti este programat în perioada 26 – 27 iunie 2015, iar Ypres Rally în perioada 25 – 27 iunie 2015. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/nra-lupta-din-nou-in-doua-campionate.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Simone-Tempestini.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Marco-Tempestini.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Vlad-Cosma.jpg

[4] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Bogdan-Mari-ca.jpg

[5] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Florin-Tincescu.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.