- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Noile modele Dacia

Posted By Florin Morariu On 7 septembrie 2012 @ 15:41 In Evenimente | No Comments

Am surprins în România noile modele Dacia! Vezi cum arata noile modele Sandero, Logan si Stepway

Fotoreporterul ProSport Bogdan Iordache a reusit ieri sa suprinda imagini cu noile modele pregatite de Dacia. În apropiere de Sinaia, am reusit sa realizam fotografii-spion cu noul Logan, noul Sandero si noul Stepway. Chiar daca autoturismele sunt camuflate, se pot distinge suficiente detalii pentru a ne da seama cum vor arata acestea. Este clar ca partea frontala arata similar la toate modelele, iar formele sunt mai agresive. Dacia va lansa oficial aceste modele la sfârsitul lunii septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

Probabil cel mai asteptat este noul Logan. Lansata în 2004, cu facelift în 2008, Dacia Logan a depasit 2.000.000 de exemplare vândute, având un succes major pe mai multe piete, nu doar în România. Modelul Sandero este lansat în 2007, beneficiind si el de un facelift în 2011, iar Stepway, încadrat în clasa crossover mini SUV, se afla pe pietele europene din 2009.

Citeste articolul integral pe ProSport.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/noile-modele-dacia.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe ProSport.ro: http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-moto/foto-exclusiv-am-surprins-in-romania-noile-modele-dacia-vezi-cum-arata-noile-modele-sandero-logan-si-stepway-10031126

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.