01.26.2022 9:17

Noile Dacia Logan si Sandero

În timp ce Dacia prezenta la Bucuresti cele doua versiuni ale lui Dokker, Renault lansa primele imagini oficiale ale lui Logan 2 si Sandero 2.

Cele doua modele vor debuta public abia la Paris, dar producatorul francez a publicat în avanpremiera mai multe imagini cu viitoarele best-sellere Dacia.

Din punct de vedere stilistic se remarca detaliile care ofera un aspect robust, dar ca ansamblu Loganul nu poate fi creditat cu o identitate puternica putând fi chiar blamat pentru lipsa de originalitate.

Din punct de vedere constructiv, atât Logan cât si Sandero pastreaza atributele modelelor pe care urmeaza a le înlocui. Desi vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, declara ca noul model va trece intr-o noua liga, ambele modele ramân pe pozitia de entry-level.

Echiparea tehnica este mai bogata decât în cazul modelelor actuale dar fara a urca în ierarhia clasei compacte ci doar pentru a tine pasul cu progresele tehnologice ale vremii. Astfel bordul a fost redesenat pentru a face loc sistemului Media Nav (disponibil ca optiune). Pasul înainte este evident, dar din nou nu este de natura a prolulsa Logan alaturi de Skoda sau Chevrolet, ci doar de a nu ramâne foarte mult în urma.

Citeste tot articolul pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto