11.29.2021 3:02

Napoca Rally Academy: mai mult decat raliuri

  • Echipa Napoca Rally Academy a participat la Crosul BT in cadrul Maratonului International “Arobs” Cluj.

 

  • Echipa NRA sustine campaniile “Sportul contra Droguri” si “Alege Viata”.

 

  • Urmatoarea provocare: Raliul Aradului (9 – 10 mai 2014)

 

Profitand de pauza competitionala, in acest weekend echipajele Napoca Rally Academy s-au intrecut la Crosul BT in cadrul Maratonului International “Arobs” Cluj. Bogdan Marisca a participat atat la cros, cat si in proba de semimaraton.

Napoca Rally Academy adora competitia si chiar daca in aceasta perioada nu sunt programate etape in campionatul national, european sau mondial de raliuri, membrii echipei au participat in acest weekend la Crosul Banca Transilvania, competitie din cadrul Maratonului International “Arobs” Cluj.

Crosul-BT

Echipa NRA a fost reprezentata de Danny Ungur, Toni Avram, Dorin Pulpea, Marc Banca, Vlad Cosma, Ionut Muresan si Bogdan Marisca, Bogdan participand si in proba de semimaraton

Maratonul a devenit deja o traditie atat in Cluj, cat si pentru Napoca Rally Academy in ceea ce priveste participarea. A fost o zi in care ne-am sustinut partenerul, Banca Transilvania, intr-o actiune extraordinara”, a spus Bogdan Marisca, dupa ce a concurat si in proba de semimaraton din cadrul Maratonului International “Arobs” Cluj.

Arobs

Saptamana trecuta a fost una plina de evenimente pentru Napoca Rally Academy, echipa fiind implicata si in campaniile “Sportul contra Droguri” si “Alege Viata”.

Campania “Sportul contra droguri” a fost organizata pe 7 aprilie 2014, Ziua Mondiala a Sanatatii, de catre Asociatia de Lupta Antidrog AMA, cu sprijinul Agentiei Nationale Antidrog, Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Tineretului si Sportului, iar Danny Ungur si Bogdan Marisca au fost prezenti in P-ta Unirii din Cluj-Napoca pentru a sustine atragerea tinerilor catre activitati sportive si practicarea sportului care reprezinta o alegere matura si o alternativa pentru orice dependenta.

Napoca-Rally

Pe 10 aprilie 2014, Napoca Rally Academy a participat alaturi de liceeni ISU de la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” Dej,  ISU Cluj si Ambulanta la cea de-a III-a editie a concursului “Educatie Rutiera”, concurs in cadrul campaniei nationale de prevenire a accidentelor rutiere “Alege Viata” organizat de Politia Municipiului Dej – Biroul Rutier.

Alege-Viata

La Centrul Cultural “Arta” s-au prezentat materiale cu caracter preventiv, a avut loc un seminar cu caracter interactiv pe teme de circulatie, o expozitie de desene avand tematica rutiera iar in centrul municipiului Dej au avut loc simulari privind producerea de accidente cu persoane incarcerate si incendiere auto.

Napoca-Rally-Academy

In weekendul 9 – 10 mai 2014, echipajele Napoca Rally Academy vor reveni pe probele speciale, la Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto