01.27.2022 23:42

Napoca Rally Academy la Rally Iasi

  • Echipajele Napoca Rally Academy vor maximum de puncte la Rally Iasi

 

  • Napoca Rally Academy va lua startul cu 5 echipaje la Cotnari Rally Iasi

 

  • Obiectivul principal este clasarea pe prima pozitie în clasamentul pe echipe

 

  • 117,90 km pe macadam împartiti în 9 probe speciale

 

Echipajele Napoca Rally Academy vor maximum de puncte la Cotnari Rally Iasi, etapa a VII-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop, pentru a-si pastra sansele în lupta pentru titlul pe echipe din 2016.

Simone Tempestini / Marc Banca, Bogdan Marisca / Carmen Poenaru, Florin Tincescu / Sergiu Itu, Norbert Maior / Alina Bianca Pop si Mihai Manole / Florin Dorca sunt cele 5 echipaje cu care Napoca Rally Academy va lua startul în etapa a VII-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Rally Iasi este ultima etapa pe macadam din acest sezon, iar echipajele NRA si-au propus sa adune aici maximum de puncte pentru ca echipa sa ramâna în lupta pentru titlu.

Dupa evolutia excelenta din Campionatul Mondial de Raliuri în Junior WRC, Simone Tempestini este decis nu numai sa ajute echipa NRA sa câstige înca un titlu, dar si sa-si consolideze pozitia în lupta pentru cel de-al II-lea titlu de campion national. “Lupta pentru titlul national nu este decisa înca asa ca va trebui sa facem tot posibilul sa câstigam aceasta etapa. Îmi place mult raliul de la Iasi si pentru noi este foarte important sa plecam acasa cu maximum de puncte posibil”, a spus Simone Tempestini.

Simone Tempestini
Fara a avea un program complet anul acesta, Bogdan Marisca va lua startul în etapa de la Iasi cu obiectivul clar de a ajuta echipa în lupta pentru titlu. “Vom fi prezenti la start cu un model Ford Fiesta R5 fara a avea o miza deosebita în clasamentul general, dar cu miza în clasamentul pe echipe. Va trebui sa mergem cât de bine putem si daca se poate fara riscuri prea mari. Este un traseu alunecos, înselator care poate oricând sa te surprinda asa ca va trebui sa fim precauti. Cu convingerea ca va fi un spectacol frumos, îi asteptam pe ieseni joi la SS Râpa Galbena si vineri si sâmbata pe celelalte probe speciale”, a spus Bogdan Marisca.

Carmen Poenaru
Florin Tincescu revine în campionat dupa o etapa la care a lipsit motivat. Juniorul Napoca Rally Academy este si el pregatit sa dea o mâna de ajutor echipei în lupta pentru a-ti atinge obiectivul. “Datorita pregatirii mele profesionale în industria automobilelor am ratat etapa de la Cluj, dar suntem foarte motivati sa obtinem un rezultat bun la Iasi, etapa în care am debutat pe o masina cu tractiune integrala. Obiectivul nostru este sa adunam cât mai multe puncte pentru echipa si sper sa reusim asta”, a spus Florin Tincescu.

Dupa un raliu în care nu a adunat puncte, Norbert Maior merge la Iasi pentru a aduna puncte în lupta de la Cupa Dacia si de a reveni pe podiumul competitiei monomarca. “Un rezultat bun în aceasta etapa nu ne ajuta doar pe noi ci si echipa asa ca suntem si mai motivati sa urcam din nou pe podium în Cupa Dacia. Trebuie sa fim mai concentrati la ultima etapa pe macadam din acest sezon si sunt sigur ca putem sa ne atingem obiectivul”, a spus si Norbert Maior.

Norbert Maior
Mihai Manole si Florin Dorca sunt si ei implicati în lupta pentru un loc pe podium la categoria 2WD si au nevoie de un rezultat bun în etapa de la Iasi. “Concentrare maxima, atac înca de pe prima speciala si putin noroc. Suntem pregatiti pentru acest raliu si sper sa urcam cât mai sus în clasamentul masinilor cu tractiune pe doua roti”, a spus si Mihai Manole.

Bogdan Marisca
Cotnari Rally Iasi se desfasoara în perioada 8 – 10 septembrie, în total fiind programate 9 probe speciale cu o lungime de aproape 120 km. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto