01.23.2022 11:16

Napoca Rally Academy a lansat prima aplicatie mobila a unei echipe de raliu din Romania

Azi, 9 mai 2013, membrii echipei Napoca Rally Academy au sustinut o conferinta de presa la Polus Center (Diesel Cafe) in cadrul careia si-au lansat aplicatia mobila si au vorbit despre participarea echipajelor lor in Campionatul European de Raliuri din Corsica, programat in perioada 16-19 mai 2013.

Adrian Dumitrescu, reprezentantul echipei tehnice care se ocupa de aplicatie, a mentionat in cadrul conferintei ca aplicatia se poate descarca gratuit pe device-urile care folosesc sistemele de operare Adroid si iOS, fiind disponibila atat pe Google Play cat si pe App Store.

Avantajul tehnic al aplicatiei consta in faptul ca toate informatiile legate de activitatea Napoca Rally Academy vor fi disponibile si usor de accesat de acum inainte intr-un singur loc. In urmatoarele update-uri ale aplicatiei ni se promit unele surprize, precum posibiliatea de a viziona evenimente live prin aplicatia mobila, a mai adaugat Adrian Dumitrescu.

Aplicatia mobila „Napoca Rally Academy” reprezinta cel mai recent aparut mijloc de comunicare al campioanei nationale din 2011 cu cei pasionati de sporturile cu motor din Romania. Aceasta tine la curent fanii cu privire la ultimele informatii despre activitatea sportiva a echipei Napoca Rally Academy, dar si despre celelalte activitati ale proiectului NRA (scoala de pilotaj, campanii de responsabilizare sociala, defensive driving, teambuilding cu tematica auto). Marco Tempestini a declarat ca datorita aplicatiei vor fi disponibile informatii specifice nu doar din Romania, ci si din Europa si restul lumii.

Cu ajutorul aplicatiei aveti acces la calendarul intern al echipei, la CV-ul fiecarui pilot, un forum in care va puteti loga cu contul de Facebook, magazinul online al Napoca Rally Academy (care contine si o sectiune adresata doamnelor si domnisoarelor), contul de facebook al echipei. Ni s-a explicat de asemenea ca fanii vor avea posibilitatea sa posteze filmari si poze printr-un user generic account, fapt care le poate aduce diverse premii speciale. Puteti gasi de asemenea date tehnice ale masinilor echipajelor NRA, sau va puteti inscrie la cursuri teoretice si practice de conducere defensiva sustinute de pilotii si copilotii NRA, Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Danny Ungur, Sebastian Itu si Vlad Comsa.

Meniul aplicatiei este structurat in asa fel incat sa ofere un acces usor la toate informatiile disponibile:

 

  • sectiunea Stiri: aici utilizatorii vor gasi noutati despre echipa Napoca Rally Academy precum si stiri de pe site-urile de specialitate;
  • sectiunea Media: pune la dispozitia utilizatorilor cele mai noi fotografii si filmulete video;
  • sectiunea Servicii: aici puteti afla multiple informatii despre activitatile Napoca Rally Academy;
  • sectiunea Echipa: ofera detalii despre fiecare echipaj NRA in parte (pilot/copilot) precum si calendarele competitilor la care participa echipa;
  • sectiunea Fani: in cadrul acesteia utilizatorii pot discuta cu membrii echipei NRA, pot participa la concursuri sau isi pot achizitiona diverse produse din e-shop.

 

 

Daca descarcati aplicatia in primele trei saptamani de la lansare va puteti inscrie in concursul organizat pe pagina de Facebook a NRA. Utilizatorii care posteaza pe pagina de Facebook print screen-uri din aplicatie ori poze cu aplicatia ruland pe device-urile lor pot castiga obiecte promotionale prin tragere la sorti.

 

Ana-Maria Suciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto