12.06.2021 2:29

MyMINI Days 2013

In ultimul weekend din luna iunie a avut loc la Moeciu de Sus intalnirea anuala a posesorilor de autoturisme MINI din Romania.

Pasionatii marcii MINI au avut parte de un weekend (ne)linistit în familie, prilejuit de cea de-a IV-a editie a evenimentului MyMINI Days 2013, organizat de fanclubul MyMini.ro si sustinut în acest an de Proleasing Motors, noul Showroom si Service MINI din Ploiesti. A fost, fara doar si poate, un weekend „NOT NORMAL”. Pe scurt: 20 de masini cu personalitate, 60 de nebuni frumosi, 40 de ore de distractie.

Întâlnirea de anul acesta a avut loc în Moeciu de Sus si a demarat înca de vineri seara, când MINImaniaci din toata tara au luat cu asalt muntii Bucegi lasând în urma conventionalul, rutina si regulile. Gazda evenimentului a fost Complexul Craiasa Muntilor, singurul complex cu o parcare suficient de mare pentru etalarea MINI-urilor atât de obisnuite sa fie mereu în centrul atentiei.

Prima seara a debutat cu o masa copioasa, dupa care a urmat o siesta prelungita de povesti, planuri, discutii mai mult sau mai putin tehnice, toate legate de un singur nume: MINI. Inevitabil, seara a culminat cu o petrecere în stilul MINI, care s-a prelungit pâna spre dimineata si despre care, din pacate, nu exista relatari suplimentare. Se spune doar, ca ce se întâmpla la MyMINI Days, ramâne la MyMINI Days.

A doua zi, de îndata ce s-a mai risipit starea generala de mahmureala cauzata de apa plata consumata în cantitati aparent prea mari (alta explicatie nu s-a gasit), convoiul s-a pus în miscare, încet dar sigur, având ca destinatie deja consacrata pista de karting MasterKart de la Ghimbav. E de prisos sa mai spunem ca MINI-urile au atras toate privirile pe drum, ca au generat simpatie si zâmbete atât din partea pietonilor cât si din partea celorlalti participanti la trafic. Prin urmare, nu vom spune pentru ca se subîntelege. Vom dezvalui însa, ca odata ajunsi la pista de karting, posesorii de MINI au intrat în rolul pilotilor de curse si au gustat din plin viteza, turatiile si fortele G. Au urmat 4 ore de adrenalina pura, pompata în doze de câte 6.5, respectiv 11 cai putere. Încercati probabil de un usor sentiment de vinovatie (dupa ce schimbasera MINI-urile cu karturile), MINImaniacii au facut o noua oprire, de aceasta data în Poiana Brasov si au organizat un foto shooting ad-hoc, readucând în prim plan masinile si pasiunea pentru MINI.

O noua seara, o noua petrecere la MyMINI Days, la fel de putine informatii. Stim doar, ca înainte de petrecerea propriu-zisa, cel mai nou dealer MINI din Romania Proleasing Motors a organizat o tombola la care s-au câstigat 2 tricouri si 2 genti din colectia de Lifestyle 2013 de la MINI. Mai stim ca anul acesta Proleasing Motors a participat la eveniment cu modelele:

– MINI Cooper 1.6 Benzina 122 CP

– MINI CooperD 2.0 Diesel 112 CP

– MINI Cooper Paceman 1.6 Benzina 122 CP.

Cei prezenti au putut afla mai multe despre aceste modele si au avut ocazia sa realizeze test drive-uri cu ele, descoperind astfel noi dimensiuni ale atractiei pentru MINI.

Despartirea de la MyMINI Days 2013 nu a fost una usoara, însa membrii fanclubului MyMini.ro stiu ca legatura dintre ei este mai presus de timp si spatiu, iar spiritul MINI poate fi regasit oriunde exista un strop de nebunie, curajul de a iesi din tipare si bucuria de a trai fiecare clipa la maxim.”

informatii oferite de www.mymini.ro 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto