01.27.2022 23:58

Mai sunt doar 3 saptamâni pana la Meet Magento

Cele mai mari branduri ale industriei IT discuta în octombrie pe tema comertului online, la Meet Magento

Ne mai despart doar 3 saptamâni de cea de-a III-a editie a evenimentului Meet Magento România.

Conferinta, prin tematicile abordate si strategia de organizare, si-a propus sa devina un vector în dezvoltarea ecosistemului eCommerce si a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.

Pentru comercianti si furnizori de servicii, organizatorii pregatesc un track axat pe dezbaterea celor mai fierbinti topicuri ale industriei. Invitatii de pe scena vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri din IT-ul românesc, cum ar fi Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon si Blugento.

Magento 2 va fi subiectul principal dedicat programatorilor. Reprezentanti ai companiei Magento, profesionisti tehnici supranumiti si Magento Masters, vor aduce pe scena cele mai noi informatii si tehnologii în dezvoltarea magazinelor online prin intermediul celei mai populare platforme de eCommerce.

„Ne propunem sa pastram, mai presus de toate, traditia evenimentelor Meet Magento – de a livra calitate pentru profesionistii si companiile din eCommerce-ul românesc. Fie ca esti proprietar de magazin online, dezvoltator, om de marketing sau furnizor de servicii, ne dorim ca Meet Magento sa fie un eveniment ce aduce un plus de valoare profesionala, prin continutul prezentat pe scena, dar si prin oportunitatile de business ce pot aparea, si pe care le încurajam, în timpul dedicat networking-ului.” a declarat Sandu Babasan, Event Manager al Meet Magento România

Meet Magento România 2016 se va desfasura în 28 – 29 octombrie la Grand Hotel Napoca, în Cluj-Napoca, unde sunt asteptati peste 450 de participanti dornici sa învete lucruri noi, pentru a prospera pe piata comertului online din România.

Participantii vor avea si anul acesta parte de un after-party tematic, ce va avea loc la Euphoria Music Hall, în incinta fabricii de bere Ursus.

Biletele pot fi achizitionate online de pe ro.meet-magento.com/shop. În pretul biletului, participantii primesc acces la ambele zile ale evenimentului, o masa calda, snackuri în pauzele de cafea, acces la after-party si alte beneficii surpriza.

Sponsorii principali ai evenimentului sunt Microsoft, Evozon, Optaros, Blugento si MindMagnet.

mm16ro_promo_7 mm16ro_promo_8 mm16ro_promo_9 mm16ro_promo_10 mm16ro_promo_11 mm16ro_promo_12

Despre Meet Magento

Meet Magento România face parte din cea mai mare serie de evenimente pe tema comertului online, la nivel global. Conferinta se desfasoara în mai mult de 20 de tari de pe toate continentele. În 2015 seria de conferinte Meet Magento a devenit un reper pentru industriile IT locale, fiind prezenta în Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elvetia, Polonia, Vietnam, Japonia, Indonezia si altele.

Meet Magento România este un eveniment organizat de agentia clujeana MindMagnet, cu suportul Asociatiei Meet Magento.

mm16ro_promo_1 mm16ro_promo_2 mm16ro_promo_3 mm16ro_promo_4 mm16ro_promo_5 mm16ro_promo_6

Contact PR: Andrei Temneanu, pr@medianoua.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto