01.23.2022 13:11

Macadamul din Mexic dupa zapada din Suedia

  • Pilotul Simone Tempestini este la primul raliu din cariera în afara Europei

 

  • Aproape 400 km de proba speciala la o altitudine de pâna la 2.700 metri

 

  • Juniorul NRA va lua startul tot cu Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2

 

Dupa victoria fantastica obtinuta pe zapada din Suedia în Production Cup din WRC 2, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi se afla în fata unei alte provocari: Raliul Mexicului.

Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi vor lua startul, în acest weekend, pentru prima oara în Raliul Mexicului, etapa a III-a din Campionatul Mondial de Raliuri. Echipajul Napoca Rally Academy va lua startul si aici cu modelul Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2, obiectivul principal fiind acela de a acumula experienta într-un din etapele clasice ale mondialului de raliuri.

Cu provocari diverse – probe lungi si casante aflate la o altitudine de pâna la 2.700 metri, Raliul Mexicului este prima etapa în afara Europei pentru juniorul Napoca Rally Academy.

Raliul-Suediei

“Etapa din Mexic este pe un teren complet necunoscut pentru mine. Îmi place macadamul, dar etapa de aici are atât de multe particularitati încât trebuie sa fim foarte atenti înca din recunoasteri. În plus, concurenta locala este foarte puternica, dar sper sa facem fata cu brio acestei provocari”, a spus Simone Tempestini.

Simone-Tempestini

Anul acesta, Raliul Mexicului va avea 21 de probe speciale, inclusiv doua noi pe strazile din Leon, programate vineri si sâmbata. Pentru al III-lea an consecutiv speciala El Brinco are si rol de Power Stage duminica, iar celebra Guanajuatito, programata tot duminica, are 56 km.

Matteo-Chiarcossi

“Dupa victoria din Suedia ne-ar placea sa continuam în acelasi mod si aici, dar la fel ca în urmatoarele doua raliuri, din Argentina si Italia, trebuie sa facem un compromis între performanta si fiabilitate, acestea fiind trei raliuri foarte grele si casante. Suntem însa hotarâti sa facem tot posibilul pentru a obtine si aici un rezultat bun”, a mai adaugat juniorul NRA.

Tempestini

Raliul Mexicului, etapa a III-a din Campionatul Mondial de Raliuri, este programata în perioada 5 – 8 martie 2015, iar Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi vor concura tot pe modelul Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto