01.23.2022 11:24

Liderul Production Cup

Simone Tempestini este liderul Production Cup în Raliul Suediei

 

  • Pilotul Simone Tempestini a terminat penultima zi din Raliul Suediei pe prima pozitie în Production Cup din WRC 2

 

  • Pilotul Napoca Rally Academy a câstigat toate cele 8 probe speciale de sâmbata

 

  • Duminica, în ultima zi din Raliul Suediei, mai sunt programate 3 probe speciale

Dupa greseala de vineri, când au pierdut 6 minute, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au revenit în forta si au câstigat toate specialele programate sâmbata. Echipajul NRA ocupa prima pozitie în Production Cup din WRC 2, cu 3 probe speciale ramase de disputat duminica.

Tempestini

Echipajul Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi au avut o evolutie fara greseala în penultima zi din Raliul Suediei, etapa a II-a din Campionautl Mondial de Raliuri, si au revenit pe prima pozitie în clasamentul general din Production Cup, în WRC 2.

Matteo-Chiarcossi

Juniorul Napoca Rally Academy a început ziua în forta, dar fara sa-ti asume riscuri inutile. “Asa cum am constatat pe pielea noastra în prima zi, aici în Suedia este foarte usor sa faci o greseala si sa pierzi astfel foarte mult timp. Pe primele 4 probe am ridicat ritmul, dar fara sa-mi asum niciun risc”, a spus Simone Tempestini, care a câstigat toate specialele programate sâmbata.

Simone-Tempestini

Juniorul Napoca Rally Academy a recuperat din timpul pierdut pe fiecare proba si s-a apropiat la 30 de secunde de Gianluca Linari, liderul din Production Cup dupa prima zi. Linari a facut o greseala, iar Simone Tempestini si-a recuperat pozitia pierduta vineri pe speciala a 9-a. “Din acest moment am riscat si mai putin, dar chiar si asa am avut un ritm foarte ridicat, comparativ inclusiv cu unii piloti din WRC 2, si sunt foarte multumit de evolutia noastra pâna acum”, a continuat Simone Tempestini.

Raliul-Suediei

Duminica, în ultima zi a raliului, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 46,74 km. “Suntem la 3 probe de o victorie frumoasa, dar trebuie sa ramânem concentrati pâna la final. Îmi doresc sa încep cât mai bine aceasta aventura în Production Cup din WRC si nu vreau sa fac nicio greseala acum când suntem atât de aproape de o victorie”, a mai adaugat juniorul Napoca Rally Academy. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto