11.29.2021 3:04

Klaus Ludwig îl întâlneste pe pilotul Norbert Michelisz

Legendarul automobilist Klaus Ludwig îl întâlneste pe eroul WTCC Norbert Michelisz

  • Pilotul WTCC Norbert Michelisz  este pregatit sa-si înfrunte urmatoarea provocare: Cursa WTCC al Germaniei.

 

  • Astazi acesta a stat de vorba cu legendarul automobilist Klaus Ludwig despre specificul traseului si ambitiile care îi motiveaza pe cei doi.

 

  • Având sprijinul sponsorului sau principal, Grupul MOL, Norbert Michelisz va continua mâine etapa  WTCC care are loc la Nürburgring.

 

În pregatirea Campionatului Mondial de Turisme WTCC al Germaniei, Norbert Michelisz a discutat despre provocarile traseului si despre ambitiile personale alaturi de Klaus Ludwig, „regele de la Nordschleife”, în cadrul unei dezbateri în exclusivitate. Sub deviza „Provocarea de astazi si de atunci”, cei doi experti în sporturile cu motoare si-au împartasit experientele: Michelisz a explicat care a fost prima impresie despre Nordschleife, iar Ludwig ne-a oferit informatii despre experienta sa îndelungata pe circuit. Aceasta masa rotunda în exclusivitate a fost initiata de Grupul MOL, lider international în industria de petrol si gaze.

“Aceasta cursa pe legendara pista Nordschleife este foarte importanta pentru mine, întrucât va fi una dintre cele mai mari provocari din cariera mea de pâna acum. Circuitul si atmosfera sunt cu adevarat speciale aici, iar eu voi face tot posibilul pentru a continua succesul obtinut în etapa câstigata din Ungaria si pentru a obtine cel mai bun rezultat”, a declarat pilotul Norbert Michelisz, participant în cadrul Campionatului Mondial de Turisme WTCC. Klaus Ludwig a comentat: „Având în vedere lungimea traseului si specificul sau, Nordschleife este una dintre cele mai solicitante piste din lume. Sunt convins ca este o provocare suprema pentru orice pilot de curse – si atunci si acum. Pentru a avea succes în Nordschleife trebuie sa fii extrem de concentrat si sa ai aptitudini de conducere excelente, disciplina, dar si o ma?ina de curse perfecta.”

“Campionatul Mondial de Turisme  WTCC al Germaniei este unul dintre cele mai atractive evenimente sportive din Germania si ne face o deosebita placere sa ne putem arata sprijinul pentru Norbert în fata a sute de mii de fani ai sportului cu motoare”, a declarat Dominic Köfner, Vice President for Corporate Communications, Grupul MOL. „Campionatul Mondial de Turisme WTCC devine din ce în ce mai popular la nivel international si suntem mândri ca suntem furnizorii de combustibil ai întregii serii de evenimente WTCC prin intermediul Panta Distribuzione S.p.A., companie membra a Grupului nostru”.

WTCC-Germany

Circuitul de la Nürburgring cu dificila pista Nordschleife, cunoscuta si ca „Green Hell” este una dintre cele mai provocatoare piste din întreaga lume. Urmariti filmul despre pista comentat de Norbert Michelisz aici: http://wefuelyourambition.com/nurburgring

Wtcc

Pentru a urmari reusitele lui Norbert Michelisz în cadrul WTCC 2015, accesati urmatoarele linkuri:
Site web: http://molgroup.info/en/michelisz
Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition
Twitter: https://twitter.com/wefuelambition
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BSQfOsumET0

Klaus-Ludwig

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internationala independenta integrata de petrol si gaze, cu sediul principal în Budapesta, Ungaria. Grupul este activ în peste 40 de tari si are o forta de lucru internationala dinamica ce include aproximativ 30.000 de angajati si un palmares de peste 100 de ani de activitate în domeniu. Activitatile de explorare si productie desfasurate de MOL sunt sprijinite de peste 75 de ani de experienta. În prezent, Grupul deruleaza activitati de productie în 8 tari si detine active de explorare în 13 tari. Grupul opereaza patru rafinarii si doua fabrici de petrochimice, conduse printr-un management integrat al lantului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia si Croatia. Grupul MOL detine o retea de peste 1.700 de benzinarii în 12 tari din Europa Centrala si de Sud-Est. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto