12.05.2021 21:04

Interviu cu Vali Porcisteanu

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert: Vali Porcisteanu se gandeste doar la victorie

Asa cum v-am promis continuam seria de interviuri cu pilotii romani care participa la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert.

Astazi va prezentam un mic interviu cu Vali Porcisteanu, care este unul dintre cei mai cunoscuti piloti romani.

Prima lui masina a fost una ruseasca cu pedale si o conducea prin casa la varsta de 6 ani.

Pasiunea pentru masini o are de la tatal lui, care a fost sofer de TIR si care la pus pe Vali, la varsta de 15 ani, la volanul unei masini adevarate.

Pilotul, acum in varsta de 30 de ani, are permis de conducere la toate categoriile si la fiecare raliu slabeste cam 2 kg.

La Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert, Vali Porcisteanu se gandeste doar la victorie, altfel nu s-ar prezenta la start.

Autoworld Transilvania Rally: Crezi ca la Cluj vei putea ajunge pe primul loc? Speri ca poti castiga din punctele pierdute?

Vali Porcisteanu: Cred ca esenta sportului in general si a sportului auto in special este aceea de a incerca sa obtii mereu victoria. Daca te prezinti la start cu orice alt gand decat prima pozitie, te prezinti degeaba. In consecinta, voi incerca cu siguranta sa castig, oricat de mari ar fi diferentele de material tehnic sau de buget fata de alti piloti. Daca voi reusi voi fi foarte fericit, dar daca nu voi reusi voi fi implinit ca am incercat tot ce e omeneste posibil. Sigur, ideal ar fi sa termin raliul in fata contradandidatilor la primele pozitii, dar asta o vom afla abia la finalul cursei.

cititi interviul integral pe transilvaniarally.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto