11.27.2021 13:53

Henry Ford Celebration Weekend

150 de ani de la nasterea lui Henry Ford: Ford Proleasing Motors te invita la evenimentul aniversar Henry Ford Celebration Weekend

În weekend-ul 26-27 iulie 2013, showroom-urile Ford Proleasing Motors din Ploiesti, Buzau si Târgoviste vor fi gazdele evenimentului aniversar dedicat împlinirii a 150 de ani de la nasterea lui Henry Ford, fondatorul Ford Motor Company si cel care a inspirat compania sa creeze tehnologiile pe care le ofera clientilor sai în prezent.

În cadrul evenimentului vor putea fi descoperite inovatiile de astazi care au fost inspirate de Henry Ford, cel mai recent dintre ele fiind motorul EcoBoost 1.0L, premiat pentru al II-lea an consecutiv Motorul International al Anului.

Henry Ford spunea ca “viziunea fara executie nu este decât halucinatie” si ca “nu poti cladi o reputatie doar pe ceea ce intentionezi sa faci”.

Compania Ford a dus mai departe viziunea si spiritul inovator al lui Henry Ford reusind sa construiasca cel mai bun motor din lume chiar pe meleaguri autohtone, la fabrica Ford din Craiova.

Sistemul de asistenta la pastrarea benzii, sistemul de avertizare a unghiului mort, asistenta activa la parcare, sistemul Active City Stop pentru prevenirea coliziunilor, sistemul hands-free de deschidere automata a hayonului, sistemul de control avansat al cuplului motor, sistemul de comanda vocala sau cel de recunoastere a semnelor de circulatie sunt doar câteva dintre tehnologiile inovative Ford care pot fi testate la eveniment.

Cei interesati sa achizitioneze un autoturism Ford în leasing, cash sau în varianta buyback, pot profita de oferta speciala Henry Ford Celebration Weekend pentru Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Focus, Ford Transit si Ford B-MAX, cu oferte unice pentru motorizarile EcoBoost 1.0.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto