10.17.2021 22:42

Ford Driving Skills for Life

In zilele de 29, 30, 31 mai 2015, in Cluj-Napoca, RMB Inter Auto Cluj si Napoca Rally Academy organizeaza Ford Driving Skills for Life

În ultimul weekend al lunii mai, Clujul va gazdui programul gratuit  de conducere preventiva Ford Driving Skills for Life, organizat cu sprijinul dealer-ului RMB Inter Auto Cluj si al Napoca Rally Academy.

Prima editie din acest an a Ford Driving Skills for Life va avea loc la Iasi în perioada 22-24 mai, ulterior echipa Ford ajungând la Cluj, mai precis în parcarea pusa la dispozitie de Polus Center Cluj, pentru a fi alaturi de soferii clujeni în perioada 29-31 mai 2015.

Astazi, dealerul Ford din Cluj , RMB Inter Auto, alaturi de Napoca Rally Academy au organizat o conferinta de presa pentru a face cunoscut programul în rândul reprezentantilor presei locale, urmând ca sesiunea demonstrativa pentru acestia sa aiba loc în dimineata zilei de vineri, 29 mai 2015.

Celor doua echipe li s-a alaturat alaturat si Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, reprezentat la conferinta de presa prin dl. subcomisar Sorin Precup, care a salutat initiativa Ford de a continua sa organizeze aceste cursuri în cât mai multe orase din România. Anul trecut Ford a reusit sa instruiasca peste 1000 de tineri soferi în cadrul a doua programe organizate în Craiova si Bucuresti.

„Ford este primul constructor auto care implementeaza în România un program gratuit, coerent si consistent, totodata, de conducere preventiva, iar evenimentul din Cluj reprezinta o premiera. Este un program interactiv în care participantii vor avea ocazia sa petreaca destul de mult timp în masini alaturi de instructorii nostri si ne dorim cu totii ca în urma acestui program sa responsabilizam cât mai multi tineri soferi si în final sa reducem cât putem rata accidentelor din jud. Cluj”, a declarat Bogdan Marisca, instructorul sef al Ford DSFL.

În Europa, Ford a lansat acest program de conducere preventiva în 2013 si pâna în prezent au participat peste 6.000 de soferi. Pentru 2015, Ford a anuntat o investitie de  peste 2.600.000 Euro, pentru a instrui alti 5.000 de soferi.

Bogdan Ionut, directorul executiv al RMB Inter Auto a mentionat: „Ma bucur sa fim alaturi de partenerii nostri de la Ford România în acest proiect si sunt convins ca programul Ford Driving Skills for Life se va bucura de o rata mare de participare din partea tinerilor soferi clujeni. Din punctul meu de vedere, un astfel de program poate într-adevar sa aduca o schimbare importanta în comportamentul la volan al românilor si îi sfatuiesc pe cei care se vor afla în oras în acel weekend sa participe la aceste cursuri.”

Evenimentul de la Cluj va avea loc în parcarea de la Polus Center, iar toti cei interesati se pot înscrie în zilele ce urmeaza pe www.drivingskillsforlife.ro.

Pe lânga România, Franta, Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania si Rusia, Ford extinde anul acesta programul si în Danemarca, Olanda si Turcia.

IMG_5620 IMG_5623 IMG_5625 IMG_5628 IMG_5633 IMG_5644 IMG_5647 IMG_5650 IMG_5666 IMG_5670

Despre Ford Motor Company

Ford Motor Company, lider auto global, cu sediul la Dearborn, Michigan, fabrica sau distribuie autoturisme pe 6 continente.

Cu aproximativ 164.000 de angajati si 70 de fabrici în toata lumea, marcile auto ale companiei includ Ford si Lincoln.

Compania ofera servicii financiare prin Ford Motor Credit Company.

Pentru informatii suplimentare despre Ford si produsele sale din toata lumea, vizitati http://corporate.ford.com

Ford Europa fabrica, vinde si serviseaza vehicule sub marca Ford pe 51 de piete individuale si are aproximativ 66.000 de angajati. În plus fata de Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia de Relatii cu Clientii Ford si 22 de facilitati de productie, inclusiv asocierile în participatiune.

Primele autoturisme Ford au fost livrate în Europa în 1903 – acelasi an în care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a început în 1911. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto